back to top

12 godina od smrti Darka Radovanovića: Detalji stravične tragedije tjeraju suze na oči

Pjevač Darko Radovanović poginuo je u saobraćajnoj nesreći prije 12 godina.

Naime, Darko je u tom trenutku bio jedan od najpopularnijih pevača kod nas, a tuga za pjevačem među publikom ni danas ne jenjava.

Nakon tragedije oglasio se njegov kum Milan Mitković koji govorio je o bolu koju oseća prema pokojnom prijatelju.

– Tog kobnog dana, Darko i ja smo bili zajedno. On je otišao s menadžerom na tezgu, a njegova supruga Marija i ja smo otišli na svadbu. Nas dvoje smo sedeli u sali i Marija mi u tom trenutku priča kako su se ona i Darko upoznali baš u tom restoranu, objašnjava mi gde je bila bina, gde su sedeli, o čemu su razgovarali i meni ubrzo zvoni telefon. Zvao me novinar i rekao da je Darko poginuo. Čuo je muziku, a ja sam mu rekao da ne mogu da verujem kakve sve ljudi gluposti izmišljaju, jer sam se malo pre toga razišao s Darkom, spustio sam slušalicu. Posle deset minuta je ponovo nazvao da izjavi saučešće i kaže da je informacija tačna. To je bio šok! Neposredno pre toga, njegova žena je pričala detalje njihovog upoznavanja – pričao je Milan.

Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević, podsetimo, 11. juna 2011. godine, izgubili su živote, a do nesreće je došlo u trenutku kada je vozač „mercedes“ karavana, oko dva kilometra poslije Ostružničkog mosta krenuo u preticanje šlepera, ušavši u traku kojom su se tada, takođe u „mercedesu“, kretali Milošević i Radovanović.

Darko se, za života, istakao hitovima „Ako je do mene“, „Da mi je da nije“, „Dukat“, „Moja nevero“, „Vreme da se rastaje“ i drugim koje i danas njegove kolege pevaju na svojim nastupima.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI