back to top

Ana Nikolić radila kao konobarica

– Uglavnom se odmaram, jedino za Prvi maj radim. Nisam više veliki radnik kao što sam nekada bila. U jednom trenutku sam se preforsirala, pjevala sam sedam noći nedjeljno. Pošto je to težak fizički posao, odlučila sam da usporim tempo. Sada radim onoliko koliko mi prija. Na sreću, nikada nisam jurila za novcem, pa imam taj luksuz da pjevam samo onda kada mi to predstavlja uživanje. Tu emociju publika osjeti, pa zato sa mnom proživljava sve faze mog života – iskrena je bila Ana.

Nećete vjerovati koje javne ličnosti su isto godište! Dvije pjevačice su veliko iznenađenje!

Inače, Ana je otkrila da je prije nego što je postala pjevačica radila kao konobarica, te da je tada zaradila čak tri mamine i tatine plate.

– Kada sam počela da izlazim, trebao mi je novac. Međutim, roditelji su mi rekli da ne mogu da mi daju pare, jer nemaju. Riješila sam da se zaposlim tokom ljetnjeg raspusta. Drugarica Ana Stojančićević i ja smo uzele ajncer u ruke i počele da konobarišemo u jednom kafiću koji je slabo radio. Ali tog ljeta je procvjetao. Svaki dan smo pravile šou. Zaradila sam dvije ili tri mamine i tatine plate. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam srećna, jer volim kad sam nezavisna – prisjetila se ona.

Podsjetimo, pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta i nakon razvoda imaju i te kako turbulentan odnos.

U javnosti se često spekuliše u kakvim su odnosima njih dvoje, a sada su novi Rastini stihovi podgrijali sumnju da je bivšu isprozivao u svojoj novoj pjesmi.

– I moj je život postao sklekovi i joga, tvoj je život ostao lijekovi i votka, rekao bi i droga. Iz pogleda se vidi mnogo toga, iz tvog praznina i nema ništa, samo zloba, jer ti si dio štakora što potajno navijao je da ne izađem iz zatvora – surovo je otpjevao Rasta u pjesmi.

BONUS VIDEO: 

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI