back to top

BOGDANIN POROĐAJ KOŠTAO PAPRENO Cifre otkrivene – za unuka u kući Ražnatović ništa nije previše skupo

Još se prepričava kakvo je bilo slavlje u kući Ražnatovića povodom rođenja Veljkovog drugog sina. Pjevalo se i igralo do sitnih sati, a srećna baka Ceca je oduševljeno pričala o malom Krstanu.

Prema njenim riječima, beba je veoma krupna i jedra, mališan je imao 4,2 kg na rođenju. Bogdana se porodila carskim rezom, a sad je otkriveno i koliki su bili troškovi.

Za porođaj na privatnoj klinici, Ražnatovići su platili 450.000 dinara. Prvi dan su mama i beba proveli na i intenzivnoj njezi, što je bio dodatni trošak od 38.000 dinara.

Planirano je da Krstan i Bogdana budu u porodilištu još četiri dana, a za to je potrebno izdvojiti 128.000 dinara. Ukupni medicinski troškovi će, tako, izaći na sumu od 616.000 dinara, a na to treba dodati i nabavku uobičajenih stvari potrebnih novorođenče.

Ceca je već kazala da je za Bogdanu spremila specijalan poklon. „Ja bih voljela da dobiju i devojčicu, ali onda bih stvarno bankrotirala“, izjavila je pjevačica, kojoj bi unuka sigurno bila najljepši dar u životu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI