back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUNA: Bik u emocionalnoj krizi, Vodolija planira zabavu

OvanKompromis je dobra opcija ako dobijate maksimalnu pažnju od partnera. Razmislite o promjeni uslova u poslovnoj saradnji i iskoristite svoj autoritet u ključnom trenutku. Izbjegavajte situacije koje vas uzrujavaju.Bik

Ne tražite emocionalnu utehu, ali osjećate se kao da ste u sporednoj ulozi u predstavi koju neko drugi režira. Nema potrebe za novom raspravom o poslovnim ciljevima, jer imate različite interese među saradnicima. Opustite se uz relaksaciju i aktivni odmor.

Blizanci

Ako su vaša osjećanja u skladu sa razumom, slijedite svoju savjest i nemojte se osjećati krivim. Nekada je teško objasniti uzrok i posljedicu, ali je važno da ispunite svoje obaveze. Pobrinite se za zdraviju ishranu i unos vitamina.

Rak

Vaš partner donosi neočekivanu odluku bez objašnjenja. Budite strpljivi, sve će se razriješiti. Nemojte forsirati svoje lične ciljeve tako da izazivate različite reakcije kod saradnika. Važno je da očuvate dobar odnos. Pokušajte poboljšati svoju kondiciju.

Lav

Ako želite da poboljšate odnos sa voljenom osobom, nemojte postavljati pogrešna pitanja i stvarati nepotrebne situacije. Vaš plan možda nije najbolje rješenje u poslovnom okruženju. Bitno je da neko cijeni vaše prisustvo i raduje se vašim idejama.

Djevica

Delujete uznemireno, zatražite oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Ne pokušavajte zavarati saradnike pričom koja hrani vaš ego i zanemaruje tuđu oštroumnost. Opustite se uz svoj omiljeni hobi.

Vaga

Možda preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na sitnice u vezi sa voljenom osobom. Razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odgodite stresne situacije koje vas iscrpljuju. Potrudite se da dobijete dovoljno sna i obratite pažnju na svoje snove.

Škorpija

Bolje je prihvatiti partnerovu ideju nego ulaziti u prepirku ili ljubomorne scene. Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja garancija za poslovni uspjeh – većinu stvari možete postići sami. Posvetite se aktivnostima koje pozitivno utiču na vaše raspoloženje.

Strijelac

Ponekad djelujete provokativno prema partneru. Kontrolišite svoje strasti. Vaše ponašanje može biti neskladno ili prenaglašeno, što može poremetiti poslovnu saradnju. Usporite tempo.

Jarac

Nemojte se ponašati dramatično u društvu voljene osobe. Prilagodite se potrebama vašeg odnosa. Odaberite situacije koje zadovoljavaju vaša duhovna interesovanja i donose korist. Odmorite se šetnjom ili boravkom u prirodi.

Vodolija

Tople emocije uvijek imaju pozitivan efekat, zato obratite pažnju na voljenu osobu. Organizujte neku zabavu. Nemojte se opterećivati velikim mentalnim opterećenjima. Prepustite rizike drugima i izbjegavajte sumnjive ponude. Fokusirajte se na pozitivne misli.

Ribe

Uživajte u dodatnoj pažnji i nježnostima u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije. Nema potrebe mistifikovati vaše poslovne planove ili ignorisati nečiji uticaj. Priuštite sebi više relaksacije, uz šetnju u prirodi.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / HitMuzika.com )

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI