back to top

Horoskopski znak otkriva: Ovako izgleda vaše idealno vjenčanje!

Zato ne čudi što se vjeruje i da horoskopski znak može otkriti kako bi trebalo izgledati vaše idealno vjenčanje.

Ovan

Žena rođena u ovom znaku želi tog dana da izgleda i ponaša se poput prave princeze pa zato najradije odabrala posebnu lokaciju i trudila se da njeno vjenčanje nalikuje onom iz bajke. Obilje cvijeća i dekoracija, upečatljiva vjenčanica i srceparajući govori, sve to možete očekivati na njenom vjenčanju.

Bik

Kada bi trebalo da odaberu odabrati hoće li na svoje vjenčanje pozvati prijatelje ili rodbinu, pripadnici ovog znaka bi uvijek pozvali rodbinu. Čak i ako inače nisu s njima bliski. Naime, za njih je brak svetinja i kada su vjenčanja u pitanju, poštuju samo tradiciju. Njihovo vjenčanje vjerovatno neće biti zapamćeno kao nezaboravna žurka, ali obilježiće ga romantika.

Blizanci

Blizanci su često oni koji se na brak odlučuju preko noći i uprkos nedostatku vremena za pomnu organizaciju, njihovo vjenčanje pamtićete kao jedno od najzabavnijih. Ples do zore jedino je što je njima potrebno za sreću.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima potrudiće se da njihovo vjenčanje bude posebno romantično, a neće se buniti ni ako ga obilježi velika količina suza radosnica.

Lav

U maniru holivudskih zvijezda Lavovi će rado i posljednji novčić dati za pripremanje proslave o kojoj će se još dugo pričati. Njima je luksuz drugo ime pa se nemojte iznenaditi ako odaberu najskuplje mjesto u gradu za proslavu svog vjenčanja.

Djevica

Djevice vole da drže sve pod kontrolom, pa za njih organizatori vjenčanja ne dolaze u obzir. Ipak, to ne znači da sve neće biti besprijekorno. Teže jednostavnosti, ali ne odmiču se daleko od tradicije. U dubini duše, ipak, maštaju o proslavi na plaži, što vam vjerovatno nikada neće priznati.

Vaga

Organizacija njihovog vjenčanja trajaće beskonačno dugo, a nemojte se iznenaditi ako se mlada nekoliko puta predomisli oko vjenčanice ili boje cvijeća. Sve to će rezultirati savršenim danom kojeg će se i oni i zvanice rado prisjećati.

Škorpija

Nemojte se iznenaditi ako pripadnici ovog znaka pobjegnu negdje daleko kako bi u maksimalnoj privatnosti obavili vjenčanje. Oni ne vole nametnuta pravila, stroge ceremonije ni druženje s ljudima koji im nisu pretjerano dragi.

Strijelac

Strijelac je jedan od znakova koji ne pati za glamuroznom proslavom na kojoj će se pojaviti nekoliko stotina zvanica. Rođeni su avanturisti pa uvijek biraju nešto drugačije i neviđeno. Ako se i odluče da organizuju proslavu, na nju će biti pozvan samo uži krug ljudi, a nemojte se iznenaditi ni ako je organizuju na nekakvom “zabačenom” mjestu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka pomno prate događanja u svijetu trendova pa će i prije vjeridbe imati jasnu viziju svog vjenčanja. Iako će paziti na budžet, na jedan od njihovih najvažnijih dana u životu ničeg neće nedostajati i neće izgledati nimalo skromno.

Vodolija

Vodolije ne žele da budu robovi pravila, a njihovo vjenčanje će biti jedno od najopuštenijih na kojima ćete prisustvovati. Mladoženja bi se vrlo lako mogao pojaviti u farmerkama i otkačenoj košulji, a ako je mlada rođena u ovom znaku, nikome neće biti čudno ako i ona odabere istu kombinaciju.

Ribe

One maštaju o filmskom vjenčanju, ali ih u realizaciji najčešće sabotira njihov budžet. Ipak, sve će učiniti da se što više približe nevjerovatno romantičnom vjenčanju na kojem će njihove emocije biti u prvom planu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI