back to top

“IMAM 50 GODINA I NEMAM BORE” Kozmetičarka se kune u bizarni trik od 2 KM zbog kog izgleda mnogo mlađe

Možda eliksir mladosti još uvek nije izmišljen, ali to ne znači da ne postoji način da sačuvamo svoje lice od starenja.

Zapravo, jedna žena na TikToku tvrdi da je pronašla način da za dobije lice bez bora, a da pritom ne koristi ni skupe tretmane i kreme, već tehniku koju je naučila zahvaljujući jednom stručnjaku za ljepotu.

Ona kaže da ima 50 godina i lice bez bora zbog kog mnogi ne vjeruju da je u šestoj deceniji.

Kozmetičarka Ket koja se na TikToku predstavlja kao „Shine Beauty Malibu“ kune se u običan selotejp ili skoč traku koja je nešto nježnija, a koja u knižarama ne košta više od dvije marke, i tehnici kojojoj ju je naučio stručnjak za negu kože dr Brant, a koje se pridržava od svojih dvadesetih.

„U svijetu ljepote volimo da koristimo izraze ‘nevoljni pokret’ i ‘dobrovoljno kretanje’, što znači da možete dobrovoljno da pomerate obrve i pravite izraze, ali to često radimo nehotice. Nemate pojma koliko često to radite u toku dana i svi ti nevoljni pokreti izazivaju bore koje ćete imati do kraja života“, kaže

Dakle, potrebna su vam 4 komada trake. Lice mora da bude oprano i osušeno, a potom se prvi komad selotejpa lijepi na sredinu između vaših obrva. Potom se 2 komada trake lijepe iznad svake obrve vodoravno, kao i posljednji komad trake koji se lijepi preko gornjeg dijela čela.

„Ako pravite nevoljne pokrete, traka će početi da zateže i vi ćete se prisiliti da prestanete“, tvrdi ova kozmetičarka.

Kako Kejt kaže, ovo vremenom vodi do kontrole izraza lica i dugoročnog sprečavanja bora.

Naravno, kao što se i dalo očekivati, dok su jedni mislili da je ova tehnika genijalna, bilo je i onih koji su govorili da bi radije dobili bore nego prestali da pokazuju emocije.Kozmetičarka Ket tvrdi da ako redovno ponavljate postupak sa trakama, nećete imati bore.
BONUS VIDEO:

 

 

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI