back to top

Indijski horoskop za drugu polovinu 2024. godine

OVAN

Druga polovina 2024. godine biće najbolji period u vašem životu! Moći ćete da računate na ispunjenje želja, naročito ako ste na njima radili sve ovo vrijeme. Indijski horoskop vas savjetuje da nastavite da se trudite jer posljednjih šest mjeseci ove godine pale zeleno svjetlo za svaki poduhvat za koji se odlučite. Na oprezu treba da budu oni koji su u inostranstvu ili žele da promijene mjesto stanovanja. Strpljenje je ključ uspjeha.

BIK

Bik je znak koji će biti jednako srećan kao i Ovan! Od juna mjeseca počinje period koji će vam donijeti pozitivne promjene u karijeri, širi društveni krug i važne kontakte. Kada su finansije u pitanju, ostvariće se sve što poželite, ali đotiš vas savjetuje da ne hrlite olako u nove investicije. Stari projekti mogu da propadnu do juna, ali to će vam otvoriti nova vrata. Ne gubite samopouzdanje.

BLIZANCI

Želja za dokazivanjem na profesionalnom planu može da rezultira narušavanjem harmonije u porodičnom životu. Vodite računa o tonu komunikacije sa članovima porodice. Indijski horoskop vam u drugoj polovini godine predviđa promjenu mjesta stanovanja, novu nekretninu ili renoviranje postojećeg doma. Imaćete utisak da manje zarađujete, a zapravo će troškovi postati veći. Upravljanje budžetom može da vam pomogne.

RAK

Indijski horoskop kaže da ćete u drugoj polovini 2024. godine skupiti snagu za sve poteškoće koje vas čekaju na karijernom polju. Ovo će biti ključno ako ne želite da izgubite položaj na kom se trenutno nalazite. Savjet je da uvijek budete na strani istine i da se ne služite prečicama. Svaku kriznu situaciju shvatićete kao neizbježnu promjenu za bolji život. Ukoliko budete strpljivi i uporni, čeka vas nagrada!

LAV

Godina prekretnice! Posljednjih šest mjeseci 2024. godine preispitivaćete prethodne odluke i odnose sa mnogim ljudima. Ako vam je obećano da će vaša karijera dostići viši nivo, to će se i desiti do kraja godine. Već neko vrijeme osjećate da ste prerasli sadašnju poziciju, a sada je potrebno da budete strpljivi i istrajni. Imaćete čemu da se radujete i kada je privatni život u pitanju. Mnogim Lavovima se smiješi šansa za proširenje porodice!

DJEVICA

Ako ste rođeni u znaku Djevice, đotiš vam poručuje da ćete više brinuti o drugima, makar i na svoju štetu. Pokušaćete da impresionirate druge i riješite tuđe probleme, a to može da vas dovede do odustajanja od sopstvenih želja i potreba. Imaćete priliku da povratite odnose sa ljudima sa kojima ste trenutno u svađi. Ipak, potrudite se da pronađete vrijeme za sebe. Druga polovina 2024. godine je najbolji period za put ili mijenjanje profesije.

VAGA

Suočićete se sa problemima koje dugo odlažete. Nedostatak novih ideja može da stvori poteškoće na poslu, ali i u svakodnevnom funkcionisanju. Odnosi sa ukućanima mogu da budu otežani zbog tenzije koju osjećate. Konačno ćete znati u kom smjeru želite da idete i na koji način možete da eliminišete nezadovoljstvo. Biće dosta konflikata krajem godine, ali i ishoda koji će ići u vašu korist.

ŠKORPIJA

Uživaćete u ljubavi! Bilo da je u pitanju porodični život ili nova romantična veza, sve će se odvijati na najpovoljniji način. Druga polovina godine je odlična za stupanje u brak, kaže indijski horoskop! Ukoliko planirate da pokrenete privatni biznis, ne čekajte. Već sada isplanirajte prve korake, a u realizaciju krenite u junu 2024. godine. Mnoge Škorpije će riješiti pitanja imovine.

STRIJELAC

U mjesecima koji dolaze, Strijelčevi će birati između posla i kuće. Posao će za nijansu biti prioritet, zbog čega porodica može da ga smatra smetnjom koja najavljuje krizu. Ništa ne prepuštajte slučaju. Budite oprezni prilikom donošenja važnih odluka, oslonite se na iskustvo i intuiciju. Kraj godine donosi uspjeh, sve će doći na svoje mjesto i sa mirom ćete uploviti u narednu, 2025. godinu.

JARAC

Bićete kreatori svoje sudbine! Indijski horoskop kaže da ste trenutno u godini stvaranja. Bićete spremni da napravite velike promjene, posebno u drugoj polovini 2024. Pojedini Jarčevi će pokrenuti nove poslovne projekte kroz koje mogu da profitiraju, dok će se ostali opredijeliti za proširenje porodice. Novac će doći kroz investicije, a nova poznanstva biće ključna za dalji razvoj i budućnost.

VODOLIJA

Najstariji horoskop na svijetu kaže da vam neće biti lako da pronađete ljubav. Imaćete utisak da stalno morate da dokazujete koliko vam je stalo do nekoga, kao i da branite svoje stavove kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Druga polovina 2024. biće put sa dosta prepreka na ljubavnom polju, ali to vas neće spriječiti da uživate. Postoji velika šansa da kupite stan, preselite se u novi dom i pružite podršku porodici u svakoj situaciji.

RIBE

Godina transformacije! Ono što vam se desi do juna 2024. godine, ostaviće snažan utisak na vas i biće glavni razlog da promijenite sve – od pogleda na svijet do fizičkog izgleda. Ove promjene mogu da uključe mjesto stanovanja ili bračni status. Ako želite da se vaša finansijska situacija stabilizuje, moraćete da smanjite troškove. Đotiš kaže da vam slijede najveće promjene i da 2024. možete da definišete kao godinu ponovnog rođenja, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI