back to top

INFLUENSERKA TRESLA ZADNJICU ISPRED CRKVE

Tiktokerka i influenserka iz Rumunije Ada Virtual, podigla je veliku prašinu na Balkanu nakon što je na svom profilu objavila snimak na kom se vidi kako tverkuje ispred crkve.

Za sada nije poznato kada i gdje je nastao snimak na kom se vidi kako ona u helankama leopard dezena i uskoj bijeloj majici bez rukava tverkuje ispred crkve. Prije skandaloznog plesa, ona je u kameru, dok je čučala u blago povijenom položaju tijela, vikala „Robi, Robi“ više puta.

Nakon toga, ona se leđima okrenula ka kameri i počela da miješa zadnjicom. Upravo ovaj detalj razbjesnio je njene pratioce, koji su postavljali komentare, zbog čega je video ovog tipa snimila ispred crkve.

„Zašto ispred crkve?“, „Koliko glup moraš da budeš da bi ovo radio ispred crkve?“, „Šta nije u redu sa tobom?“, „Nisam religiozna osoba, međutim i dalje mi je teško da shvatim zašto radite ovakve stvari u blizini crkve“, „Sram te bilo“, samo su neki od komentara ispod snimka.

Ono što je primjetno jesu brojne uvrede koje su joj došle od strane Rumuna, ali i Srba, koji su sem pogrdnih riječi tagovali TikTok sa molbom da obrišu sporni video sa platforme.

@ada.senzual Răspunde lui @user7hmor0udfh #pepe #facemvedete #adavirtual ♬ sunet original – Ada Virtual

Poznata po bizarnom ponašanju

Ada je postala poznata na TikToku po svom bizarnom ponašanju. Naime, njoj u vidu komentara pratioci ostavljaju svoja imena sa molbom da izgovori baš njihovo ime tokom vrckanja i tverkovanja zadnjicom.

Bizarni sadržaj u kojem to ispunjava snima na svim lokacijama, od livada, preko šuma, starih i napuštenih zgrada, gradilišta, rashodovanih vozova, pa i njiva.

Međutim, to očigledno njenoj publici ne smeta o čemu svjedoči veliki broj pregleda i lajkova ispod objava.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI