back to top

Kaja Ostojić zamalo dobila mjesto u grupi Đogani umjesto Vesne, a onda se desio neočekivani obrt

Kada se pogleda karijera popularne pjevačice Vesne Đogani i značajno mjesto koje zauzima na muzičkoj sceni, malo ko bi pomislio da se njena pjevačka karijera sasvim slučajno desila.j

Naime, Vesna je dobila priliku da postane pjevačica popularne grupe „Đogani fantastiko“ nakon što se pjevač Đole Đogani razveo od svoje supruge Slađane. Vesna se tada bavila plesom u njegovoj školi. Međutim, kako tvrdi izvor blizak denseru, Vesna nije bila prvi izbor za pjevačicu.

Naime, Đole Đogani je dugo tražio novu pjevačicu i poslije mjeseci pregovora, odlučio je da organizuje posljednju audiciju za Katarinu Kaju Ostojić, koja se u to vrijeme bavila pjevanjem. Međutim, na putu u Novi Sad, gdje je trebalo da se održi audicija, Đole je odlučio da pusti svoje nove pjesme i pjevačici Vesni Đogani zatraži da mu otpeva jednu pjesmu. Vesna je pjevala tako dobro da se Đole odlučio da joj ponudi mjesto pjevačice grupe „Đogani fantastiko“.

Iako je u prvom momentu bila zbunjena, Vesna se brzo snašla i pokazala da je to bila dobra odluka. Nedavno je i Vesna potvrdila ove navode u jednoj emisiji na Kurir televiziji, dok je Kaja otkrila kako se sve ti dešavalo dok je ona još bila u srednjoj školi.

– Ja sam rodila Nikolinu 2002. godine, znači da je to bilo sigurno devedesetih odnosno prije 2000. godine. Bila sam u srednjoj školi i imala sam 16 godina. Đole je tada tražio novu pjevačicu i mi smo se dogovarali. On je upoznao i moje roditelje jer sam bila maloljetna. Maltene smo se sve dogovorili. Inače, primijetio me je u „3K dur“. Ja sam te pjesme i krenula da pjevam u studiju. Međutim, ja sam bila klinka i nisam znala kako da uklopim školu u sve to. Ni moji kada su malo bolje razmislili nisu bili za to – rekla je Kaja i dodala:

– Đole je tako jedan dan mene nazvao, kada sam baš bila u tom nekom raspoloženju u smislu da ne znam kako da mu kažem da bi sačekala sa tim. On je baš u tom trenutku meni rekao da se ispostavilo da njegova igračica super pjeva i da misli da je bolja varijanta da krene sa njom jer ona zna da đuska. Ja nisam imala pojma da đuskam, to mi je tek bila noćna mora. Tako da nam je u tom trenutku sve leglo i ispostavilo se da nam je najbolja odluka bila da to bude Vesna. Nije mi žao jer u tim godinama nisam znala ko mi glavu nosi.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI