back to top

Koji su znaci najteži za veze, odnosno koji će vas izluditi ljubomorom

Imate dugu vezu i na prvi pogled djeluje da ste pronašli ljubav svog života. Ipak, nešto ne štima. Partner vas stalno sumnjiči za nešto, voli da vas provjerava, lista vaše poruke u telefonu kad niste u prostoriji… Možda nije problem u vama ili njemu, možda su ga zvijezde s rođenjem „nagradile“ nepresušnom potrebom da ljubomoriše zbog onoga do koga mu je najviše stalo. Evo u procentima koji su znaci najteži za veze, odnosno koji će vas izluditi ljubomorom, a koji su flegme i ne znaju šta znači pojam posesivnost.

Prva grupa – užasno ljubomorni znaci:

Škorpija
(90 odsto je ljubomorna): Njoj se u životu sve vrti oko ljubavi, se*sa, izgleda, ugleda i rivaliteta sa drugima.

Rak
(85 posto): Život bi dao za pravu ljubav. Vrlo je posesivan i samo mu je do veze i porodice stalo. Stoga, ne šalite se s njim.

Lav
(80 odsto): On je najbolji, najljepši, najpametniji, primjer u društvu…pa kako onda neko da ga izda ili prevari? Ako mu se pojavi crv sumnje – bježite od njega.

Druga grupa – prilično ljubomorni znaci:

Ovan
(75 posto): Nije sklon tračarenju i vrdanju okolo, ali ako primijeti da vam nije u fokusu a zna da daje sve od sebe, u njemu se pojavljuje jaka ljubomora. Na sreću, brzo ga prolazi jer ili raskrsti s vama, ili stvari iznese na čistac.

Ribe
(70 posto): Oni su emotivni, ranjivi ali i u ljubavi puni sebe. Zbog toga teško podnose rivala ili ako imaju povod da se sekiraju.

Bik
(60 posto): Idealan znak ako volite sigurnost, sreću, odanost. Upravo iz nabrojanog, vidi se zašto Bik „šizi“ kada osjeti da mu se nešto dešava iza leđa.

Treća grupa – normalno ljubomorni:

Vaga
(50 posto): Ako ima razlog za ljubomoru, biće takva. Ako ustanovi da je sve plod mašte ili nekog „crva“ u glavi, brzo će je proći.

Djevica
(40 posto): Djevice su verne i odane i takve i partnere nalaze. Ipak, znaju da postanu labilne i neuračunljive ali ljubomora s tim često nema nikakve veze.

Jarac
(30 posto): On je stub porodice, kamen temeljac. Zato jer i u glavi takav. Ne vidi zašto bi bio previše ljubomoran ako zna da će se kad-tad sve vidjeti. Do tada, staložen je i zna šta želi.

Četvrta grupa – šta je to ljubomora?
Blizanci
(25 odsto): Oni su šarmantni, vječito nasmijani i raspoloženi. Uz njihov karakter ljubomora jednostavno rijetko kad ide.

Strijelac
(20 odsto): Zašto da budemo ljubomorni kada ima toliko toga za vidjeti, doživjeti u životu? Vječiti optimizam i želja za avanturizmom Strijelcu ne dozvoljava da ga sputava „tamo neka ljubomora“.

Vodolija
(10 posto): Vodolije su vrlo nepredvidive, maštovite i opuštene osobe koje vole igre i igrice.Ali spletkarenja, intrige, tračarenja i ljubomoru ne. To nije dio njih.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI