back to top

LJUBAVNI HOROSKOP DO 28. OKTOBRA Nekom se bude stare emocije, a neki baš nemaju sreće

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak kada je ljubav u pitanju:

OVAN

Naredne nedelje ćete biti mnogo više fokusirani na posao nego na odnose. Zbog toga ćete imati manje šanse za nova poznanstva i romansu. Ova kratka pauza će vas pripremiti za ljubav koja će ući u vaš život kasnije.

BIK

U narednom periodu ćete se družiti i imati prilike da ostvarite nove kontakte, ali vaš ljubavni život neće postati harmoničniji. U stvari, ovi novi kontakti i fokus na prijateljima umesto na partneru bi mogli asamo da unesu nemir.

BLIZANCI

Osjećaćete se zaglavljeno u nekom odnosu, ali nećete imati utisak da možete nešto da učinite i to promijenite. To je zato što ste u periodu u kome morate da otplatite „karmički dug“ kroz neka izazovna dešavanja u sferi odnosa.

RAK

Naredni period će biti pun izazova, prije svega zbog toga što uopšte nećete biti dobro raspoloženi, a i biće vrlo lako rastužiti vas. Bićete frustrirani i nezadovoljni situacijom, zbog čega je najbolje da sačekate povoljnije vrijeme za ljubav.

LAV

Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vas interesuje, ali vaša očekivanja neće biti ispunjena. Moguć je kontakt sa nekim ko nosi uniformu. Ta veza će biti uzbudljiva, ali ne naročito stabilna ili trajna.

DJEVICA

Ovo je vaš period godine kada je ljubav u pitanju, jer je planeta ljubavi i ljepote, Venera, u vašem znaku. Ona će vam pomoći da budete privlačniji, da uživate u ljubavi i budete pozitivni, da funkcionišete u harmoniji sa drugima.

VAGA

U narednoj nedelji neka stara ljubav može ponovo da uđe u vaš život. Ako ste nedavno raskinuli vezu, vjerovatno ćete je obnoviti, iako nećete biti naročito srećni u njoj. Trebalo bi da razmislite o sebi i o tome šta želite.

ŠKORPIJA

U narednom periodu nećete imati toliko sreće u ljubavi koliko ste imali dosad. Možda ćete biti u situaciji da krijete osjećanja ili ćete uživati u tome da držite ljubavnu vezu u tajnosti. Moguće je neslaganje.

STRIJELAC

Ušli ste u period nestabilnosti u vašem ljubavnom životu i partner će zahtevati više slobode za sebe. To je trend koji je počeo prije nekog vremena, ali ovo je posljednja nedjelja u kojoj će vladati, pa izdržite još malo.

JARAC

Više ćete razmišljati o svom ljubavnom životu, gdje ste sad i šta želite od odnosa, a manje preduzimati konkretne radnje koje bi obezbedile realan napredak. Zbog toga je naredna nedelja period u kome neće biti naročito bitnih doživljaja.

VODOLIJA

Upoznaćete nove i interesantne osobe koje će vas zaintrigirati. To u startu neće delovati kao prilike za romansu, ali ne treba ih otpisati. Prijateljski odnosi se često transformišu u romantične, pa se to s vremenom može desiti i sa ovim kontaktima.

RIBE

Bićete okupirani nekim sasvim drugim stvarima, a ljubav će biti potisnuta u drugi plan. Možda će vas životne okolnosti na to naterati, ali u svakom slučaju, u narednom periodu ne možete očekivati značajan napredak u ljubavnom životu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI