back to top

LUPILA BIH SEBI ŠAMAR Nina Badrić otkrila za čim ne prestaje da žali i zbog njenih riječi žene stavljaju prst na čelo

Pjevačica Nina Badrić (51) u najnovijoj objavi progovorila je o životu, ljubavi i prijateljstvu. Otkrila je šta ju je sputavalo i priznala šta bi poručila mlađoj verziji sebe.

„Tako brzo ovaj život leti, a tako se nespretno izražavamo po pitanju ljubavi, prijateljstva, odnosa i svega drugog“, započela je svoju objavu Nina.

„Da mogu biti mlada verzija sebe, prvoj bih sebi lupila šamar, a onda bih bila toliko sigurna u sebe. Izbacila bih svaku moguću nesigurnost, koju mlade godine nose. Kad sam bila mlada bila sam izuzetno nesigurna, što me je i odvojilo od mnogo nekih divnih stvari koje su mi bile ponuđene i divnih ljudi“, citirala je sama sebe pjevačica.

Ona je ove riječi podijelila uz fotografiju na kojoj sedi na stepenicama, sa čašom vina u ruci, dok na sebi ima sivu haljinu sa resama, koja otkriva jedno rame, i ravne zlatne sandale.

Popularna pjevačica trenutno odmara na Lastovu, a sa pratiocima redovno deli fotografije i snimke na kojima se vidi koliko uživa u odmoru.

Nina svakodnevno dobija komplimente za svoj besprekoran izgled, a ona često javno govori o tome sa kakvim problemima i komentarima se susreću žene u srednjem dobu.

„Na ovim našim prostorima ženi se konstantno broje godine kao kornjači. Ako napuni 20, ona je u trećoj deceniji, a sve iznad 40 je je valjda za odstrel (smeh). Danas je postala sramota ostariti. Nameće se neki Instagram trend večite mladosti koja je nerealna. Muškarci su, s druge strane, toga pošteđeni. Njima godine donose zrelost i šarm, dok ženama oduzimaju to isto. Mislim da je to čista diskriminacija“, rekla je svojevremeno za „Story“.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI