back to top

Matora i Milica nikad bliže, Veselinovićeva se preispituje

Matora je prepričala Milici detalje se*sa sa Anitom Stanojlović.

-Raspitivala si se kod Anite – pitala je Matora.

-Da, zanimljivo mi je. Čudno mi je prošle godine nisi imala se*s. Ona kaže kako ne smije da ode u pab, još dok mi je došlo do mozga da si spavala kod nje. Ona kaže da može da se kaže da ste imale, a na kraju mi rekla da ste imale se*s – govorila je Milica.

-Šta može da se kaže? Možda sam mogla suptilnije, opustila sam se. Je l’ bi probala nešto sa ženom? – upitala je Jovana.

-Pa ne znam, znaš već. Nemoj da ubacujem sebe u razmišljanje. Kad me tako pitaš, ja sebe preipsitujem. Ja tebe doživljavljam kao muškarca, slatka si mi kad se ubučeš kao mali mangup – dodala je Veselinovićeva.

-Je l’ tebi bilo lijepo? – pitala je Milica.

-Bio je baš dobar se*s, bilo je lijepo. Ne bi vjerovala. Mene ne radi to kao, nego… Ona navlači jorgan, kakav jorgan? – govorila je Matora.

-Isto, mene smori. Ja se tako nunam pred spavanje, ako hoćeš da budeš muško… Ja sam imala prazan stan, bila sam kod njega kući i mi smo legli i on polako dok sve to, mene nije boljelo, niti je bilo kako može da bude. Prvi put trajalo, poslije sišli da doručkujemo. Znaš šta smo mi sve radili usred kafića, bolest. Mi u stanu sa društvom, izađemo na igralište tu, bili smo po parkovima, na zgradi, kući sve, kafić i restoran to nam je bilo omiljeno jer nam bude još više uzbudljivo. On kondicija, fudbaler, meni je on i dalje nabolji – pričala je Milica.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI