back to top

“MILA NAŠA CURICA” Helena Topalović ponosno drži kćerku kojoj je dala posebno ime (FOTO)

Beba je dobila ocjenu 10, a pjevač je na svom Instagram profilu okačio fotografiju, gdje se pohvalio da je postao djed i gdje je plakao od sreće.

Helena je okačila sliku sa svojim partnerom, pohvalila se da su postali roditelji, a zatim podijelila i prvu fotografiju djevojčice, kojoj su dali ime Dominika.

– Dobrodošla, mila naša curice. Konačno u našem zagrljaju. Najsrećniji smo na svijetu. Dominika – napisala je Helena.

Dominika je varijanta imena Dominik. Ime latinskog porijekla (lat. dominus – gospodar, gospodin) poznato po svetom Dominiku, osnivaču dominikanskog reda (13. vijek). Često se koristi za djecu koja su rođena u nedjelju. Riječ “dominus” upotrebljena je u još u drevnom Rimu i koristila se za gospodara ili vlasnika robova. U kasnijim vremenima, Rimokatolička crkva koristi “Dominus” kao naziv za Boga.

Muž Helene Topalović, Dragan Aleksić bogati je biznismen, koji u Dubaiju posjeduje zgradu od čak 20 spratova, prenosi Blic.

Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama. Prije braka sa Helenom, Dragan je bio u braku bio sa nekadašnjom voditeljkom Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dijete.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI