back to top

Mina Kostić bi podržala kćerku da bude pjevačica pod jednim uslovom

Nisam trenutno u krizi što se finansija tiče jer sam na vrijeme štedjela, a to što sam izjavila da hoću da mi neko plati svadbu bila je, naravno, šala. Nisam luda da stvarno to prihvatim, pa da me poslije svi zadirkuju! Danas čovjek kad se pošteno našali svi ga shvate pogrešno. Što se mojih kolega tiče, mnogo je onih koji zarađuju milione, a zapravo samo laju o tome. Mnogi su u dugovima do guše, nije estrada baš tako bajna i sjajna kao što se priča i kao što mnogi misle – kaže folkerka.

Mina je otkrila i da nema u planu da izbaci novi album.

– Albume više ne snimam jer je sad mnogo bolje da snimite jedan singl. On se zavrti, bolje prođe i možete lakše da zaradite. Ni drugi na estradi više ne snimaju ništa, može da vas laže ko kako hoće, ali vidite da je kriza baš svuda. Sve nas je sačekalo od onog koronavirusa. Svi dekintirali, samo se prave da nisu – priča Kostićka.

Pjevačica se dotakla i nastupa u dijaspori

– Svi nešto bježe da rade po dijaspori, meni je, vjerujte, mnogo bolje u Srbiji. Ovdje uvijek uzmem veću lovu nego tamo, ali, naravno, svako neka bira za sebe najbolje. Odavno se ne guram nigdje po estradnim krugovima, znam ko su mi prijatelji, a s kim nisam bliska i ne čujemo se. Posvetila sam se sebi i djetetu i čovijeku kog volim. Moje dijete je moj blagoslov. Žalim što mi Bog nije dao više djece, bar troje, ali on zna najbolje zašto je to tako. Moje dijete se rodilo iz ljubavi, nije bilo potrebno da idem na silu i da sa svakim muškarcem rađam po jedno dijete samo da udovoljim hiru, a da ne rastu uz oca. To nije poenta – otkrila je ona.Mina je dugo na estradi, a ako bi njena naslijedica Anastasija željela da postane dio javne scene, pjevačica kaže da bi je i te kako podržala.

– Podržala bih kćerku kad bi krenula mojim stopama jer je vaspitana i ne bih brinula. Ne bih joj dozvolila da joj ubacuju bakšiš u grudi, kao nekim mojim koleginicama, to ne dozvoljavam ni sebi. Dostojanstveno se bavim svojim poslom i tako će uvjek biti. Ženama jeste teže nego muškarcima jer važi pravilo da su ovakve i onakve, ali kad jasno postavite granice, onda nema problema – rekla je ona za Republiku.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI