back to top

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Skinula se Kaća Grujić, mreže se usijale od komentara (VIDEO)

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Katarina Grujić spakovala je kofere i otputovala na odmor sa suprugom i ćerkom. Pevačica je iskoristila ovaj period da se malo odmori od posla, dok se Marku pre nekoliko dana završila fudbalska sezona.

Par je uživao u luksuznom ljetovalištu u Turskoj, a Kaća je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija sa odmora koje su bukvalno usijale interent.

Pjevačica je pozirala u kupaćem kostimu, a uz slike i snimke napisala je i kratak opis aludirajući na trenutne vremenske prilike u Srbiji.

-U inat kiši – poručila je Katarina.

Komentari su se samo nizali ispod ove objave, a pjevačica je pokupila sve pohvale na račun fizičkog izgleda. Njeni prijatelji i pratioci kažu da Kaća izgleda bolje nego ikada prije.

Pjevačica se prije nekoliko dana sa odmora oglasila za medije, a tom prilikom je priznala da poslije dužeg vremena ponovo uživa sa porodicom.

– Prelijepo nam je, uživamo u suncu, moru, plaži, Katji i jednom u drugom. Ovaj odmor nam je bio preko potreban jer smo zbog svakodnevnih poslovnih obaveza jedva uspijevali da se vidimo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vrijeme – rekla je ona.

BONUS VIDEO:


aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI