back to top

Ove nedjelje Lavovima i Ovnovima stiže novac, Škorpije dižu vezu na viši nivo

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Poznati astrolog otkriva šta očekuje horoskopske znakove ove nedjelje. Lavovi i Ovnovi možda će biti nagrađeni novčanim prilivom, dok će Škorpije unaprediti svoje ljubavne veze.

Nedjeljni horoskop od 13. do 19. maja 2024. godine donosi Mlad Mjesec u Biku koji traje dvije nedjelje, tako da pojedini znaci horoskopa mogu da osjete velike promjene u ljubavi.

Astrolog Vladimir Vlajić je u emisiji „150 minuta“ na Prvoj otkrio da je dosta planeta u znaku Bika, a to naglašava dobre promjene. Kako je objasnio, počela je nedjelja koja će biti dosta haotična, ali na kraju uspješna.

Ovnovima je grlo na udaru. Slobodnima se javlja neko ko je jako originalan i djeluje mi da je riječ o uspješnoj ili bogatoj osobi. Što se tiče zauzetih, partner je zauzet obavezama. Poslovni segment je od srijede povoljniji, tad će se desiti pozitivne promjene. Neki stari saradnici donijeće nove ideje i imaće podršku ljudi na položaju. Novac će dolaziti iz dijelova, ali dugoročno gledajući, super im je period.

Bikovi su zdravstveno dobro. Slobodni imaju mogućnost da biraju, biće tu više potencijalnih partnera. Šašavo su raspoloženi u ovom trenutku i takvu osobu će privući. Zauzeti imaju bolju komunikaciju. Žele promjene, iniciraju promjene i to ide u dobrom pravcu. Partner će malo više raditi. U poslovnom segmentu će se stvari realizovati sljedeće nedjelje, a ove će žuriti i raditi. Ovo nije nedjelja za ulaganja.

Blizanci treba da vode računa o hormonima. Ponedjeljak i utorak su najbolji za ljubavni segment, to su dani kad mogu da privuku zanimljivu osobu. Zauzete čeka dosta obaveza i malo nervoze u komunikaciji. Poslovni segment naglašava dosta obaveza. Kroz neke brze odluke mogu da dođu do uspjeha, tako da savjetujem da ne budu uspavani. Imaće dosta sreće u narednom periodu.

Rakovi mogu da osjete probleme sa kičmom. Slobodnim Rakovima stoji više flertovanja, ali ne bih rekao da će biti ulazak u emotivnu vezu. Sljedeće nedjelje mogu nešto da konkretizuju. Zauzetima stoji mogućnost da skupljaju društvo, mogu da se raduju trudnoći, proširenju porodice. Poslovni segment donosi dosta obaveza, u četvrtak ili petak mogu da napreduju. Rakovi se osjećaju malo umorno, ali imaće motivaciju da sve izguraju do kraja.

Lavovi su zdravstveno dobro. Slobodnim tokom vikenda može da se pojavi neko ko je specifičan, neko za kim se svi okreću. Zauzeti su malo teatralni u odnosu sa partnerom i to može da napravi povremene varnice u odnosu. Početkom nedjelje mogu da dobiju novac i isplaniraju neki put. Lavovima koji se bave privatnim poslom, ovo će biti malo napetija nedjelja. Rekao bih da će je uspješno završiti.

Djevice treba da obrate pažnju na zglobove i kičmu. Ove nedjelje stoji dosta flertovanja, sljedeća je mnogo bolja za ulazak u vezu. Zauzete skupljaju društvo, ali od srijede će biti malo posesivnije i to će mijenjati njihov odnos. Dosta uspjeha u poslu stoji, imaće neku podršku koja im je falila u prethodnom periodu, ali mogu da imaju problem sa nekim tajnim neprijateljem.

Vage mogu da imaju problem sa krvnim sudovima. Početkom nedjelje slobodne mogu da uđu u vezu kroz neki neozbiljan kontakt. I kod zauzetih stoji aspekt ljubomore, ali to će brzo proći. Poslovni segment je dosta dobar u drugoj polovini nedjelje. Žele promjenu, ali ovo nije dobar period da daju otkaz. Otvoreni neprijatelji su prisutni.

Škorpije su sklone ka upalama i infekcijama. Slobodnima stoji mogućnost da tokom vikenda upoznaju nekoga jako interesantnong. Zauzete se bave nekretninama, žele neku stabilnost. Mnoge će razmišljati o braku. Poslovni segment donosi mnogo rada. Dobra je nedjelja za posao, a ako shvate da posao nije za njih, otići će u nešto bolje. Savjet i jeste da naprave tu promjenu.

Strijelčevi su dobro. Slobodni su vrlo strastveno raspoloženi, može da im privuče pažnju osoba koja nosi uniformu. Kod zauzetih je napeto, red strasti, red ljubomore. Trebalo bi da vode računa ako rade u većim organizacijama ljudi. Bitne promjene su jako blizu, desiće se u narednih tri nedjelje.

Jarčevi mogu da imaju poblem sa sinusima. Kod slobodnih se pojavljuje neko nov, to će da bude osoba sa većom razlikom u godinama. U poslu mogu da razmišljaju o promjenama, sam kraj nedjelje biće malo napet. Mijenjaće svoje dugoročne ciljeve.

Vodolije su umorne. Slobodnim se pojavljuje neko ko je fizički interesantan, ali intektualno potpuno neinteresantan. Zauzete će imati podršku i pomoć partnera. U poslu je super prikazano sve što ima veze sa strancima ili inostranstvom.

Ribe mogu da imaju problem sa sinusima. Emotivni segment je dosta povezan sa poslom, preko posla mogu da upoznaju partnera. Zauzete će dosta raditi. One su dosta ćutale, moj savjet je da preuzmu incijativu. U poslu dolaze novine, ali trebalo bi da povedu računa kada je u pitanju papirologija“, otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI