back to top

Ovim znacima Zodijaka je bitno da izgledaju sjajno na Instagramu

Društvene mreže postale su sastavni dio života svih nas. Uostalom, izreka “ako nije na Instagramu, nije se ni desilo”, nije nastala tek tako, i nažalost, pokazuje pravu istinu o tome kako danas funkcionišemo.

Postalo je jako bitno kako se prezentujemo na mrežama, a one gotovo kao da su postale glavno oružje u izgradnji ugleda i fantastično oruđe da se prikažemo u što boljem svjetlu. Međutim, pojedini horoskopski znaci skloni su da odu korak dalje. Njima je sve u lajkovima i lažnoj predstavi idealnog života.

Njima sve ide od ruke, oni su uvek srećni, imaju dobar posao, putuju, sve im je potaman, svi ih vole… međutim, to nije uvijek istina. Ipak, istu vam nikada ne bi otkrili, pa da im život od toga zavisi.

Ovan

Ovan je poznat po svojoj energiji i ambiciji, ali na društvenim mrežama često prikazuju samo uspjehe skrivajući svoje borbe i neuspjehe. U želji da održe svoj ugled kao lideri i pobjednici, često preuveličavaju svoja postignuća ili izbjegavaju da prikažu svoje slabosti, piše Index.hr.

Rak

Rakovi su veoma emocionalni i zbog toga su skloni prikrivanju svoje stvarne ličnosti na društvenim mrežama kako bi se zaštitili. Oni često prikazuju srećnu, bezbrižnu sliku svog života skrivajući svoje prave osjećaje i probleme.

Vaga

Vage su poznate po svojoj težnji za harmonijom i ravnotežom, ali ta želja često dovodi do toga da na društvenim mrežama prikazuju lažnu sliku sebe.

Često prikazuju samo dobre stvari u svom životu, a izbjegavaju da pokažu realnu sliku, a sve kako bi sačuvale miran i besprijekoran imidž.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI