back to top

Pjevač priznao da je je obmanuo Sašu Popovića u “Zvezdama Granda”

Na audiciji za „Zvezde Granda“ prvi put se pojavio sa samo 13 godina, a kako i sam priznaje to pojavljivanje mu je ostalo i dan danas u sjećanju. Naime, Marko je priznao da je morao da “obmani” Sašu Popovića kako bi mogao da učestvuje na audiciji.

– Pamtim da me nisu pustili da se prijavim i morao sam da napišem da imam 16 godina. To ima i na snimku – kroz smijeh je ispričao Gačić, zbog čega se Voja Nedeljković našalio.

Zvijezdi Granda doživotno zabranjen ulazak u Srbiju

– On stalno hoće da bude stariji nego što jeste. Ali to je uvijek tako, mladi hoće da budu stariji a mi matori da budemo djeca. Ti si imao dvije audicije? 2010. i 2013? – upitao ga je voditelj.

– Ja sam svake godine za redom išao na audicije od 2010.godine-priznao je Marko, zbog čega se Voja našalio da je pjevač svake godine, na audiciju išao kao u školu, piše Blic.

„NIJE BILO UBJEDLJIVO“ Ovako je žiri govorio o Barbari Bobak u “Zvezdama Granda”

Na prvoj audiciji, pred Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem, mladi Gačić zapjevao je numeru Šabana Šaulića pod nazivom „Lijepi dani mog djetinjstva“.

Nakon što je završio izvođenje Marko Gačić je dobio pohvale od strane Saleta i Žike koje je zanimalo koliko Gačić zapravo ima godina.

– Tu sam napisao da imam 16 jer me nisu pustili da se prijavim, ali imam 13 – odgovorio je u sekundi što je sve nasmijalo.

– Bravo! Evo čika Sale ti kaže da ćeš ti za dve godine biti pjevač, samo malo glas…Inače pjevaš perfektno- iskren je bio Popović.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI