back to top

Pred nama je moćan astro period: 13. avgust je važan datum, stižu pare, ali to nije sve

Sunce, planeta vitalnosti, trenutno se nalazi u Lavu, gdje će 13. avgusta formirati aspekt (konjukciju) sa Venerom koja je u istom znaku. Tranzit Sunca u konjunkciji sa Venerom usmjerava pažnju na druženje, zadovoljstvo, kreativnost i finansije. Više ćete cijeniti harmoniju i lakoću.

Bićete okruženi divnim ljudima i imaćete veću mogućnost da zaradite novac. Moćan datum 13. avgust 2023. je idealan dan da se počastite dobrom frizurom, kupite mali komad odjeće ili učinite sve što je potrebno da biste se osjećali ljepše i bolje. Ovo je sjajno vrijeme za zabavljanje, vjeridbu, brak i poboljšanje vaših ljubavnih odnosa jer bi trebalo da se osjećate ljubaznije i izgledate seksualno privlačnije i harizmatičnije.

Sada je veća vjerovatnoća da ćete pronaći bezuslovnu ljubav. Takođe bi trebalo da budete društveniji i zabavniji. Dakle, ovo je dobro vrijeme za traženje zadovoljstva kroz zabavu, druženje, zabave. Međutim, to je i idealno vrijeme za opuštanje sa djecom, sređivanje i uljepšavanje kuće. Novac dolazi i prije svega zadovoljite sebe i uključite se u svoje aktivnosti. Trebalo bi da osjećate više entuzijazma za umjetničke i kreativne aktivnosti poput muzike, pjevanja, plesa, umjetnosti ili poezije.

Dobar osjećaj za modu i lov na povoljne cijene čine ovo dobrim vremenom za kupovinu i dekoraciju. Poslovna pitanja i ulaganja u umjetnost i nakit treba da donesu profit. Vaša želja za mirom i harmonijom znači da treba da imate dobre vještine prilagođavanja.

Možete lako steći prijatelje i pobijediti neprijatelje. Ali simpatični i temperamentni rizikuju da ugroze vaš postojeći mir. Izazovniji planetarni aspekti mogu izazvati probleme sa pretjeranim uživanjem, ekstravagancijom ili ljenjošću. Aspekti Venere i Sunca se najbolje mogu koristiti znacima uključujući: Lavove, Strelca i Ovan.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI