back to top

Suzana Jovanović otkrila detalje svog odnosa sa Sašom

Uz puno muzike, zabave, smijeha i razgovora o privatnom životu, Saša Popović i Suzana Jovanović su otkrili detalje o sebi koje šira javnost nije znala.

Saša i Suzana su poznati kao jedan od najharmoničnijih parova na estradi, a tokom gostovanja kod Cece su otkrili tajnu uspješnog i srećnog braka, otvoreno su govorili o izazovima koji su ih pratili kroz godine.

– Mislim da su prve godine bile najizazovnije, dok smo se prilagođavali jedno drugome i usklađivali karaktere i navike. On je živio sam dosta dugo, kao i ja. Kada dobijete partnera, sve se mijenja. Nije isto kada imate nekog uz sebe. Tokom tog perioda zabavljanja, bilo je raznih situacija, naravno, priča za pričom – izjavila je Suzana.

“Govorili su da sam seljanka”

Suzana je također spomenula najgoru stvar koju je čula o sebi nakon što je započela vezu sa Sašom Popovićem.

– Najviše me pogodilo kada su pričali da nećemo ostati zajedno, ali najgore je bilo to što su me nazivali seljankom koja je došla iz Ralje, kako sam ja uspjela “uloviti” Sašu Popovića. Nikad nisam osjećala komplekse zbog svog porijekla. Mi koji dolazimo sa sela smo čvrste ličnosti, zdravog razuma, i teško nas je išta izbaciti iz kolosjeka. To su mislili da me vrijeđaju, a nisu znali da time samo povećavaju moj ponos – iskreno je rekla Suzana gostujući u Ceca šou, prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / HitMuzika.com )

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI