back to top

SVE ZBOG PJESME Rada Manojlović o svom ocu: Pokušali su da ga ubiju!

Pjevačica Rada Manojlović veoma je vezana za oca, što često ističe.

Zbog toga, ona je izabrala da joj on bude menadžer, bar na neki period, ne bi li se osjećala sigurnije, međutim, sada je otkrila da mu je to zamalo došlo glave.

– Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menažder. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i isčupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovrijeđen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovjek, a i imali smo sreće – ispričala je jednom prilikom Rada za „Svet“ i opisala da je i ona bila napadnuta:

– Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pjevala i uzviknuo: Sve ću da vas pobijem. I to samo zato što pjevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpjeva neku pjesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osjećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pjevala na takvim mjestima. Na to sam izuzetno ponosna.

Podsjetimo, Radin otac se bavi poljoprivredom, te Rada redovno ulaže u mašine i imanje jer nikada nije zaboravila koliko se on žrtvovao za nju.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI