back to top

Svi detalji veselja kod Ražnatovića: Lumpovalo se do jutros, letjele šuške zbog rođenja Krstana, a Veljko u delirijumu zbog ove pjesme (VIDEO)

Juče je porodica Ražnatović postala bogatija za još jednog člana kada je Veljkova supruga Bogdana na svijet donijela nasljednika kome su ponosni roditelji dali ime Krstan.

Kako dolikuje Ražnatovići su sinoć priredili gala slavlje u svom porodičnom domu na kome se pojavio veliki broj pripadnika estrade koji su se latili mikrofona, međutim glavni za dobru atmosefru bili su Aleksandra Bursać i Joca Stefanović.

Ražnatovići su za proslavu naruči bogat ketering, pa je bilo svega na trpezi – „od igle do lokomotive“.

Ponosni tata Veljko, očekivano je bio najveseliji, njemu su u više navrata cijepali majicu, pa je morao da ih mijenja non-stop, a posebno ga je pogodila pjesma „Rađaj sinove“, pa se tada udarao po grudima, veselio i pjevao na sav glas.

On je u jednom trenutku izašao iz porodične vile, kitio je trubače evrima, a vatromet koji su organizovali u čast malom Krstanu je vidio cijeli Beograd.

Veljkova sestra Anastasija Ražnatović nije mogla da prisustvuje proslavi, a ona se trenutno nalazi u Španiji gdje je, kako dolikuje, proslavila dolazak drugog nasljednika na svijet.

Ponosna baka Ceca nije krila sreću i uzbuđenje zbog dolaska još jednog unuka, pa je za medije otkrila da bi voljela da dobije unuku.

– Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voljeli bismo da dobiju i djevojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje.

Bokser Veljko Ražnatović pojavio se ispred porodične kuće na Dedinju, te pripadnicima sedme sile otkrio kako se oseća nakon što je danas dobio drugog sina, Krstana.

– Osjećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smijeh) Već sam pijan! Ima i da se zapjeva, hoću, hvala vam najljepše – rekao je ispred svoje kuće.

 

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI