back to top

Tea Tairović otkrila svoj jelovnik pa progovorila o silikonskoj zadnjici: Kada je nešto vještačko to se vidi iz aviona

– Nije u pitanju nikakva dijeta, već stres i ljubavni problemi! Kada imam ljubavne probleme, ne mogu da jedem, pa se to odmah odrazi na figuru, a tu je bio i stres oko koncerta u Beogradu. Htjela sam da sve ispadne baš kako treba, zato sam se i psihički i fizički pripremala. Nisam stizala da jedem i da imam normalne obroke. Sada se vraćam u normalu – ispričala je Tea i dodala da svaki dan vježba u teretani.

Kada je reč o njenom izgledu, kruže brojne „teorije zavere“, pa je nerijetko optužuju da je cijela operisana, što ona oštro demantuje, te ističe da je razlog njenoj izvajanoj figuri sport kojim se bavi.

– Pričaju sve i svašta, pa i da imam vještačku zadnjicu, a ne znaju da radim po hiljadu čučnjeva dnevno! Kada je nešto vještački, to se vidi iz aviona. Ako neko ima tanke noge i veliku, podignutu guzu, znajte da nije prirodna. Kod mene se vidi da imam jake butine, a to je sve od vježbanja. Radim i trbušnjake, zato imam mišiće na stomaku. Cijeli život sam nešto trenirala, a to tijelo ne zaboravlja, pa ako se nekad malo opustim, vrlo brzo se vratim u formu. U mojoj porodici svi su zgodni, pa je valjda normalno da i ja lijepo izgledam, ai „vadi me“ visina. Zato mogu dosta da pojedem, a da se to ne primijeti kao kod drugih – kazala je Tea za Informer, pa dodala šta najviše jede:

– Pijem cijeđeni miks, jedem kuvanu hranu i dosta voća i povrća. Imam sreću da mi organizam ne traži nezdrave grickalice. Uzmem malo badema ili neku proteinsku čokoladicu i to je sve – završava priču folk zvijezda – zaključila je Tairovićeva i dodala primjer dnevne ishrane.

Evo šta jede Tea Tairović:

– Doručak: integralni sendvič, ručak: piletina i grilovano povrće, večera: salata sa tunjevinom – naglasila je pjevačica. Ona je dodala i koji trik koristi.

– Svaki dan vježbajte i nemojte da tražite izgovore. Ako nemate vremena za teretanu, vježbajte kod kuće – poručila je Tea.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI