back to top

VIDEO MORATE POGLEDATI Senidah i Lepa Brena pale na pod tokom snimanja

Nastup Lepe Brene i Senidah se uveliko sprema na „Red Bull SoundClash“ koji se širom sveta održava već gotovo 20 godina, a podrazumeva dvije muzičke zvijezde koje se na dvije bine „bore“ za najveće oduševljenje publike, izvodeći svoje i tuđe pjesme po rundama.

To je muzički spektakl na kom izvođači pokazuju svoju vještinu i kreativnost, a svaka runda zagrijava atmosferu sve do eksplozivnog finala.

Lepa Brena i Senidah uveliko vježbaju za spektakl, a li došlo je i do neprijatnosti.

Naime, na Instagram profilu Lepe Brene osvanuo je snimak, kada je došlo do neprijatne situacije prilikom fotografisanja, kada su obe pjevačice završile na pločicama.

Brena i Senidah su krenule da se pridržavaju jedna za drugu, ali kako nisu mogle da održe ravnotežu, obe su završile na podu studija.

Podsjećanja radi, prethodnih dana društvene mreže preplavile su zajedničke fotografije Lepe Brene i Senidah kojima su najavile saradnju o kojoj priča cijeli region!

U pitanju je Red Bull SoundClash koji se po prvi put u regionu dešava 2. juna na Kalemegdanu. Za obe zvijezde ovo je jedan od najvećih izazova u karijeri, a za publiku prilika da uživaju u spektaklu kakav do sada nije viđen kod nas.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI