back to top

Život nekome pravi nevjerovatan zaokret: Pet datuma u oktobru koji će nas uzdrmati

 4. oktobar – Merkur ulazi u Vagu

U prvim nedjeljama oktobra vladaće ravnoteža sezone Vage i biće naglašena partnerstva, harmonija i pronalaženje ljepote i simetrije.

Moć ovog znaka Zodijaka biće posebno jaka od 4. oktobra, kada se suncu u ovom znaku pridružuje Merkur, što će pomoći da izgladite neke probleme u odnosima, izmjerite prednosti i nedostatke nekih odluka koje treba da donosete i balansirate uspješno.

9. oktobar – Venera ulazi u Devicu

Venera je od 5. juna u živahnom znaku Lava, a to je neobično dugo zadržavanje planete ljubavi, a sada je vrijeme da se ona pomjeri i uđe u Djevicu. To će nam donijeti prizemljenje, praktičnost i mnogo jednostavnosti u odnosima.

Umjesto blistavih ispoljavanja naklonosti i poklona, imaćemo suštinske znakove ljubavi, ono što zaista znači.

11. oktobar – Mars u Škorpiji

Crvena planeta osjeća se posebno moćno u dubokim misterioznim talasima vodenog znaka Škorpije, a možete da očekujete da će vam libido biti izraženiji, da ćete biti oštriji kada treba da donesete odluku, a možda ćete osjećati veću žeđ da dođete do moći.

14. oktobar – Pomračenje meseca

Sunce i mjesec će se poravnati u Vagi, formirajući intenzivno, ali vrlo iscjeljujuće pomračenje mladog mjeseca. Ono označava novi početak i zahtjeva da prihvatimo da se neke stvari završavaju, a poslije svega ćete se osjetiti oslobođeno.

23. oktobar – Sunce ulazi u Škorpiju

Od 23. oktobra, Marsu će se sunce pridružiti u Škorpiji, što znači da će emocionalni intenzitet biti u prvom planu i može nas inspirisati da kopamo dublje ispod površine da bismo se suočili sa svojim strahovima. Za transformaciju je potrebna hrabrost, a energija Škorpije to bez sumnje pruža!

BONUS VIDEO:

The post Život nekome pravi nevjerovatan zaokret: Pet datuma u oktobru koji će nas uzdrmati appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI