back to top

ASTROLOZI TVRDE DA JE OVO NAJVAŽNIJI DAN U NOVEMBRU Jedan znak osjetiće velike promjene

Novembar nam je počeo s prijeko potrebnim osjećajem sporosti i tišine nakon dramatične sezone pomračenja, a kako Saturn usporava svoje kretanje prije nego što završi retrogradni hod podsjećamo se da je vrijeme suštinski začin svakog recepta.

Strpljenje i ležernost, uz razumno održavanje osjećaja odgovornosti, mogli bi se isplatiti ovog mjeseca, kažu astrolozi, koji kažu da je 13. novembar veoma važan.

Naime, vjeruje se da poslije 13. novembra imamo šansu za novi početak na svim poljima i da je mudrije ostaviti svaku važnu odluku, potpisivanje ugovora, bitne razgovore i velike promjene za period poslije ovog datuma.

Trineasti dan novembra nas, takođe, usmjerava ka našim emocionalnim dubinama kada mlad mjesec ulazi u znak Škorpije. To će nam dati priliku da zaista uronimo u ono što je važno u životu, pa očekujte da će se strasti uzburkati. Mlad mjesec u Škorpiji uvijek nas tjera da idemo srcem, a ne glavom, pa ni ovaj neće biti izuzetak.

Mjesec će, uz to, činiti moćnu opoziciju inovativnom Uranu, pa je vrijeme da prihvatite neuobičajene perspektive i izađete iz svoje zone komfora, a sve će pojačati intenzivni Mars, koji će takođe biti u Škorpiji. Ako ostanete fleksibilni i otvoreni za promjene, to će vam pomoći da spriječite izlive bijesa, koji bi mogli da se dogode ako budete zatečeni nespremni.

Posebno se očekuje da će Škorpije osjetiti velike promjene s mladim mjesecom u njihovom znaku jer će se u istom polju Zodijaka naći i njihova planeta Mars.

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka astrolozi predviđaju dosta iznenađenja i, čak, šokova.

Ipak, ako uzmete stvar u svoje ruke i vi budete taj koji pokreće promjene i mijenja obrasce, ne samo što ćete izbjeći stres već možete da dobijete mnogo.

Pred škorpijama je konačni osjećaj kontrole i slobode, a kad god mogu treba da naprave distancu i dozvole svemu što ih remeti i koči da nestane iz njihovog života.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI