back to top

“BILA SAM U TOM NEKOM KAVEZU” Razvela se Tamara Todevska

Nakon sedam godina braka sa makedonskim košarkašem Aleksandrom Dimtrovskim, pjevačica Tamara Todevska riješila je da stavi tačku na njihovu ljubavnu priču.

Kako i sama kaže, odluku nije donijela preko noći, a danas je srećna što konačno ponovo diše punim plućima.

Njena najnovija pesma „Niagara“ nastala je u trenutku njene najveće tuge, ali i preokreta koji joj se dogodio u životu.

„Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u neki kug, tako da su iz nekog besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz toga kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju“, rekla je Tamara i dodatkla se svog nedavnog razvoda.

„Oficijalno sam još u braku, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje dece i slažemo se bolje nego kad smo bili u braku. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo“, istakla je pevačica koja je nakon razilaženja od supruga imala veliku podršku porodice i prijatelja

„Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prihatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga. Najbitnije od svega što sam ja izašla iz tog kaveza“, zaključila je Tamara.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI