back to top

BRAK OD POLA VIJEKA Supruga Miroslava Ilića velika je podrška popularnom pjevaču, ali je komšije baš i ne vole

Njih dvoje zajedno imaju dvoje djece sina Marka i kćerku Mariju.

Ipak, na opštini Palilula, gdje par živi, pojedine njihove komšije nisu bile blagonaklone kada su ih komentarisale.

– On zna da bude različitog raspoloženja, ako je veseo, znate da će stati i popričati sa vama, osmijehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvijek drska, kao da je ona zvijezda, a ne on – rekao je jednom prilikom za Blic komšija.

– O Miroslavu najbolje govori dugogodišnja karijera, ne bih dalje komentarisao – bio je štur u odgovoru, Ilićev prvi komšija.

U blizini Ilićeve zgrade je i tezga sa cvijećem i povrćem, a prodavac čija je mušterija Miroslav dugi niz godina dao je svojevremeno svoj sud o pjevaču.

– Miroslav je lake ruke i uvijek ostavi bakšiš. Miroslav je uvijek nasmijan i dobro raspoložen. Viđamo ga i sa suprugom, često zajedno idu u nabavku – rekao je prodavac tada.

Komšije su tada isticale da pjevač uglavnom na Paliluli boravi tokom jeseni i zime, dok je čim grane sunce ode u rodne Mrčajevce.

– Ne volim da sretnem ni njega, ni onu njegovu namrgođenu suprugu. On se još katkad javi, a ona nikad. Uglavnom su tmurni, face skamenjene. Moje mišljenje o njima je da su nekulturni, a drugi nek misle šta hoće – pomalo ljutito je tada rekao stariji gospodin, pjevačev komšija, piše Blic.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI