back to top

Velika ljubav Aleksandre Prijović pukla zbog preljube: Pronašla mu je poruke i izbacila ga iz stana

Popularna pjevačica godinama je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem, imaju sina Aleksandra, ne odvajaju se, zaljubljeni su kao prvog dana… No, najstariji sin Bobe Živojinovića nije i njena prva velika ljubav.

Danas se vjerovatno malo ko sjeća da je Prija bila u vezi sa kolegom Ljubom Perućicom, koji je svojevremeno učestvovao u „Zvezdama Granda“. I on je odavno u drugoj ljubavnoj priči, u braku je sa Katarinom Kolozeus i uskoro će postati otac…

Jednom prilikom otkrio je da je sa bivšom djevojkom ostao u korektnim odnosima iako je raskid bio prilično buran.

Naime, pričalo se da je Aleksandra pronašla poruke koje je Ljuba razmjenjivao sa komšinicom i odmah ga izbacila iz stana.

-Dvije godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških riječi – rekla je tada, ali je do medija ubrzo dospio razlog razlaza.

Tabloidi su pisali da je mladi pjevač njena česta odsustva zbog posla koristio kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je saznala šta se dešava kada je u njegovom telefonu pronašla poruke. Nije dugo razmišljala šta joj je činiti.

Povrijeđena i razočarana, pjevačica je neko vrijeme bila sama, a onda je u njen život ušao Filip, za koga se udala 2018. godine.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI