back to top

ĐAVO SE NE MOŽE OBIĆI! Zolin prijatelj Ivica oštro o Miljani Kulić: Otpočela je progon, ona je čisto zlo!

Ivica Artmagić, prijatelj Lazara Čolića Zole, oglasio se prvi put otkako je on postao učesnik „Elite“, gdje se ponovo suočio sa bivšom djevojkom Miljanom Kulić.

Artmagić  kaže da strahuje od daljeg slijeda događaja, ali da vjeruje u Zolinu istrajnost i obećanje da sa Miljanom neće imati ama baš ništa.

Đavo se, izgleda, ne može obići! Kada će Miljana Kulić shvatiti da ničim nije zaslužila Zolinu ljubav, da je Zola zbog svega što mu je uradila zadobio strah od nje, ali mislim da i Miljana to zna, pa je krenula ponovo u progon Zole – od poljupca, molitve za ljubav, pa verbalni progon… A šta sta slijedi dalje, toga me najviše strah, sad mi kroz glavu prolaze Bebičine reči:“Kad će Zola doći da se ja odmorim“, i baš ispada da je tako – priča Ivica i dodaje:

Mijana sinoć molila Zolu za ljubav, dok je on sa pravom na sve što mu je Miljana priredila u prošlosti odbio i volio bih da ostane pri svom stavu, ali gdje đavo nije ručao mora večerati. Kad je Miljana shvatila da molitvom ne može doći do Zole, krenula je u progon za ljubav. Zna Miljana da Zola nije zaboravio štiklu i misli da će Zola iz straha ponovo ući u vezu sa njom, ali vjerujem da će moj drug ovaj put ostati priseban i imati mudrosti da izbjegne zlo koje se zove Miljana Kulić – zaključio je on.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI