back to top

Džejla Ramović objasnila zašto je nastavila obrazovanje

​Od kad je stala na scenu „Zvezda Granda“, znalo se da će Džejla Ramović biti velika zvijezda.

To je i dokazala osvojivši prvo mjesto u pomenutom muzičkom takmičenju, a onda je nastavila da niže uspjehe.

Ipak, tokom karijere na kojoj vrijedno radi Džejla je posvećena i obrazovanju, pa je prije dvije godine upisala fakultet u Barseloni.

U nedavnom intervjuu je otkrila u kom momentu je shvatila da ne može da se osloni samo na pjevanje i da želi da vrijeme uloži i u školovanje.

Ona je tokom perioda pandemije odlučila da je ipak potrebno da ima i neki rezervni plan, ukoliko u nekom momentu ne bude mogla da pjeva.

„Dolazi period da ja godinu i po dana ne radim ništa, tada već imam 19. godina i meni je čudno što ja ne zarađujem. Morala sam nešto da uradim i onda sam razmišljala šta je opcija da ja radim ako me u životu snađe nešto kao što je bila Korona“, rekla je pjevačica u Davcast podkastu.

Džejla je shvatila da je neophodno da ima više opcija u životu, kako bi mogla da bira i za sebe donese najbolju odluku.

„Shvatila sam da moram da se obrazujem da bih bilo šta radila. Naravno, čovjek ima neke razne vještine i možemo se mi snaći na razne načine. Ljudi smo, pametni smo i možemo da se snađemo, ali ja sam željela da nikada u životu ne ostanem na opciji jedan. Htjela sam da imam drugu i treću opciju i da mogu da biram“, zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI