back to top

Ford Kuga Graphite Tech verzija

Dok čekamo na njenu restilizaciju, aktuelna Fordova Kuga je u Evropi sada ponuđena i u specijalnoj verziji Graphite Tech Edition.

Ovakva Kuga je bogata opremom i dolazi u „Grey Matter“ boji. Ford je odabrao sivu boju jer je bila najpopularnija boja u Evropi 2022. godine, sa 27 odsto prodaje novih automobila.

Kuga Graphite Tech Edition takođe dolazi standardno sa LED farovima i sportskim ST-Line paketom, u kombinaciji sa sjajno crnim 19-inčnim aluminijumskim felnama i crvenim kočionim čeljustima.

Opciono je dostupan i Black Package koji dodaje aluminijumske felne od 20 inča i više crnih detalja (krov, poklopci retrovizora, otvori na braniku i zadnji spojler).

Automobil standardno dolazi sa svim ADAS dodacima dostupnim u ovoj generaciji, uključujući prilagodljivi tempomat, informacioni sistem mrtvog ugla, aktivnu pomoć pri parkiranju, plus head-ap displej.

Nova varijanta Kuge se može kombinovati sa čitavom linijom pogonskih agregata, uključujući benzinske, dizel, hibridne i plug-in hibridne opcije.

Ford je već počeo da prima narudžbine za Kugu Graphite Tech Edition na evropskim tržištima, a prve isporuke su zakazane za jun, prenosi „AutoBlog“.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI