back to top

Goca Tržan progovorila o braku sa Ivanom Marinkovićem: Nisam htjela da se udam, ostala sam u drugom stanju

Pjevačica Goca Tržan otkrila je da nije htjela da se vjenča sa Ivanom Marinkovićem, uprkos spletu okolnosti koji se dogodio u njenom životu dogodio. Pjevačica je naime ostala u drugom stanju nakon pet mjeseci zabavljanja.

-Nisam htjela da se udam uopšte. Ostala sam u drugom stanju. Sad kad me pitaš, ja sam se sa Ivanom smuvala 2. aprila, a već u septembru sam saznala da sam trudna. To je četiri ili pet mjeseci zabavljanja. Ostala sam trudna i bila sam presrećna što sam trudna. Toliko sam sebi bila genijalna, posebna, lijepa… – rekla je Goca.

Pjevačica je naglasila koliko je žarko željela da postane majka:

-Toliko sam željela to dijete da nijedan znak pored puta nisam vidjela, a svi su bili tu. Onda sam se udala i desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Bila sam srećna što je tu moje dijete. Radilo me je to – istakla je pjevačica i dodala:

-Nisam vidjela loše signale od strane muža. Ne spavaš, čuvaš ćerku… Drastično mi se promijenio život. Tek poslije toga sam počela da uočavam znakove. Davala sam šansu, dolazim iz porodice gdje su moji roditelji 49 godina u braku. Mojoj mami je moj otac prvi muškarac i jedini u životu. Vaspitavana sam kao neko ko cijeni brak i porodicu – poručila je Goca u emisiji „Preživeli“.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI