back to top

Horoskop otkriva: 14 ljubavnih parova čija veza je osuđena na propast

Ove kombinacije horoskopskih znakova nisu preporučive, jer kad-tad u njihovim odnosima nastaje katastrofa.

Škorpija i Lav

I Škorpija i Lav su veoma jaki znaci što se ne uklapa uvijek u harmoničnu ljubavnu vezu iako se često misli da se ta urođena intenzivnost dobro uklapa kada su u pitanju ljubav i strast. Lav umije da nameće kontrolu, a Škorpija je često užasno posesivna tako da oboje u vezu ulaze sa svojim intenzivnim emocijama. Oboje su skloni eksplozivnim ispadima jer se i Lav i Škorpija izuzetno bore za ono što žele. Lavovi vole pažnju i da im neko hrani ego što Škorpiju često umara i nevažno joj je. Ova veza je takva da se, češće od bilo koje druge kombinacije, može završiti i zločinom iz strasti jer Lav ima potrebu da skriva tajne od Škorpije, a Škorpija umije užasno da reaguje kada to otkrije, posebno ako je u pitanju nevjerstvo.

Lav i Bik

Lav i Bik u vezi se bukvalno konstantno bodu jer su u pitanju dva užasno tvrdoglava znaka. Ukoliko ste tvrdoglavi i partner vam je isti takav znate kako to već izgleda. Oba znaka imaju potpuno različite prioritete od kojih ne odustaju. Lavovi često traže reflektore i način da steknu slavu, dok Bik traži stabilnost i sigurnost u životu. Ni jedno od ovo dvoje ne mijenja mišljenje oko toga kako treba živjeti život ni blizu lako, Bik neće dobiti potrebnu sigurnost od Lava, a Lav neće imati podršku Bika na svom putu. Ovo zaista ne funkcioniše dobro. Ipak, mogu doći do suživota ako imaju izgrađeno obostrano poštovanje kada shvate da partner neće odustati od svojih potreba i želja kao što neće ni oni sami i onda nastave da gledaju na partnera kao na veoma jaku i nezavisnu osobu koja im imponuje.

Rak i Vodolija

Rak i Vodolia mogu osjećati privlačnost na početku veze, ali ono što ih privuče jedno drugom brzo i nestane. Vodolija teži uzbudljivom i užurbanom životu, dok Rak voli da puni baterije u svom domu. Raka često privuče Vodolija jer mu zvuči uzbudljivo čitav koncept po kom žive Vodolije, ali samo dok ne pregore u svemu tome i ne počnu da žude za samoćom koja im je potrebna. Svima je to potrebno, ali ipak u ovakvoj vezi to postaje problem jer su u pitanju dve osobe koje su na suprotnim stranama. Vodolija ne shvata promjene raspoloženja jednog Raka kom treba opuštanje u samoći što može prouzrokovati nerazumijevanje i nedostatak strpljenja za partnera. Vodoliji može dosaditi stil života Raka iako Rak u glavi ima mnogo toga zanimljivog pa često dolazi do nevjere.

Škorpija i Ovan

Škorpija i Ovan mogu upasti u razne neprilike jer su u pitanju dva veoma nezavisna znaka. U početku, ovo dvoje mogu biti potpuno obuzeti jedno drugim, s obzirom da su Ovnovi zavodljivi, a Škorpije naglašeno seksualni znak. Ipak, problem je u tome što će Ovan nastaviti da flertuje i dalje sa svima, a Škorpija je odana svojoj ljubomori i sasvim sigurno to neće prihvatati najbolje. Bez obzira na to koliko Ovan bude pokušavao da ubijedi Škorpiju da to flertovanje ne znači ništa, Škorpija ipak nikad neće imati potpuno povjerenje u njega i biće zabrinut da će biti prevaren što će postati osnovni razlog za raskid. Ovan i Škorpija prosto teško pronalaze svoj ljubavni jezik.

Blizanci i Rak

Blizanci i Rak ekstremno teško funkcionišu duže vrijeme u vezi. Blizanci su poznati po energiji koja od njih čini prave igrače. Nikad se ne suzdržavaju da iskažu svoj stav. Neke od njihovih tendencija osjetljivom Raku mogu biti grube i nepotrebne osjetljivim i odanim Rakovima. Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj ličnosti, a promjene u ponašanju i raspoloženju često previše zbunjuju intuitivnog Raka koji se stalno plaše da sve to ima veze baš s njima. Rak je na poslijetku izuzetno osjetljiv. Nepredviđene okolnosti mogu iznijeti na svjetlo i neke nesigurnosti Raka što čini da se Rak sve više kači za Blizanca kom se to uopšte ne dopada. Ukoliko ovo dvoje brzo ne nauče kako da komuniciraju, stvari se veoma lako raspadaju.

Vaga i Jarac

Vaga i Jarac se sudaraju na način koji može da bude prilično opasan. Vaga je znak koji prilično mnogi daje i voli da udovolji ljudima do kojih mu je stalo. Jarac, s druge strane, je tip ličnosti koji voli da uvijek istjera svoje i sklon je kontroli, što može da dovede do toga da iskorišćava Vagu koja je uvijek spremna da da sve što žele bez borbe. Vaga je najčešće potpuno otvorena u svojim osjećanjima dok Jarac najčešće ima potrebu da bude distanciran od svojim osjećanja što dovodi do loše komunikacije kada su u pitanju emocije u vezi. Ipak, iako su potpuno suprotni znakovi, ukoliko Vaga i Jarac žele da uspiju, potrebno je da se nađu negdje na sredini i da poštuju potrebe jedno drugog, ali za to je potrebno jako puno rada.

Djevica i Lav

Djevica i Lav se razlikuju po pitanju načina života i trošenja novca. Lavovi vole da žive na visokoj nozi i da troše svoj novac dok Djevicama više prija štednja i izbjegavanje ekstravagantnih kupovina što ih izbacuje iz kontrole. Djevica voli da drži konce u svojim rukama, da ima raspored za sve, i da znaju dobro šta ih očekuje po pitanju finansija. Bezbrižan način života jednog Lava može da učini da se osjećaju van balansa čak do te mjere da se osjećaju potpuno ugroženo. Djevica unosi emocije u svoj intimni život na način na koji to Lav nikad ne čini tako da ovo dvoje često ne dođu ni do tačke u kojoj dijele krevet. Oba znaka imaju tendenciju da racionalizuju svoje ponašanje i to ih lako i brzo razdvoji.

Bik i Vodolija

Bik i Vodolija imaju jako male šanse da postanu pravi par. Oba ova znaka su veoma određena u tome kako žive svoj život i teško će se žrtvovati zarad drugog tako da su na neki način osuđeni na propast čak i prije nego što i pokušaju da uđu u vezu. Vodolije su otvorene osobe, slobodnog duha, koje kroz život idu brzo i nepredvidljivo. Bikovi, s druge strane, vole stabilnost i mogu biti i pomalo posesivni pa je lako pretpostaviti zašto ovakav spoj ne funkcioniše. Vodoliju neće zanimati Bikova potreba da ih smiri i skrasi na jednom mjestu, dok se Biku ne dopada činjenica da Vodoliju ne može da kontroliše kao i to što nisu sigurni u vjernost partnera.

Riba i Lav

Riba i Lav ne mogu da se slože po mnogim pitanjima. Dok Lav sanja velike snove i spreman je da učini nešto i da ih ostvari, Riba najčešće samo sanjari o stvarima za kojima žudi nego što će preuzeti bilo šta da svoje žudnje i ostvari. Lavu je to dosadno i veoma frustrirajuće pogotovo kada se sanjarenje pretvori u mrzovolju, a ovu osobinu Ribe Lav može da tumači i kao slabost i manjak snage. Lav traži puno pažnje što može činiti da se Riba osjeća neprijatno. Lav voli da stvari istjera na čistac dok je Riba spremna da sjedi i da se guđi u svojim emocijama tako da je ovo prilično težak spoj.

Strelac i Jarac

Strelca najčešće krasi veoma opuštena i zabavna ličnost koja je kontantno u potrazi za dobrim provodom. Jarac, s druge strane, je više na zemlji kog ponekad uhvate i mračne strane ili melanholično raspoloženje. Kako su njihove bazične emocije toliko različite, oni se prosto ne razumiju. Strelac shvata da je Jarac suviše težak da bi s njim proveo dobre trenutke, a Jarac često Strelca posmatra kao suviše napornog i ponekad i djetinjastog da bi shvatio njegov pogled na život. U nekim situacijama ovo dvoje mogu osjećati privlačnost različitosti jer su oboje sposobni da balansiraju intenzivno i suprotno ponašanje, ali često vide i negativne strane partnera na kojima se ne može raditi.

Vodolija i Škorpija

Vodolija i Škorpija imaju tendenciju da preuveličavaju stvari pa njihov odnos može biti prilično intenzivan. Škorpija ima tendenciju da dostigne određeni komfor i posvećenost u romantičnoj vezi dok je Vodolija avanturista koji traži uzbuđenja čak i van veze. Problem je u tome što napeta Škorpija može biti teška za Vodoliju koja može osjećati posesivnost iako traži prostor. Teško im je i da zamisle kako nešto može da funkcioniše kada ne mogu da rade ono što žele da rade. Iako je dobro imati svoj život u vezi, važno je zapamtiti da ste i dalje u vezi. Ovo je tip veze poslije koje će se partneri vjerovatno mrzeti i najvjerovatnije neće ostati nikakav oblik prijateljstva izglađenog na pepijelu propale romanse.

Djevica i Blizanci

Ovaj spoj može biti kompelentaran, ali vjerovatno je da će jedno drugo užasno nervirati. Djevica je veoma praktična dok je očigledna dvostruka ličnost Bliznca za Djevicu neshvatljiva. Blizanci žive potpuno bezbrižno i otvoreni su za promjene dok Djevica organizovano planira svoj život i u tome uživa. Dok Blizanci potpuno pozitivno posmatraju svoj način života i ne vide ništa loše u svom ponašanju, Djevica misli da oni ne mogu da se odluče i da s drže plana. Ovo dvoje se ni u fizičkom odnosu ne mogu poklopiti jer su Blizanci otvoreni za eksperimentisanje dok je Djevica stidljiva i osjetljiva. Blizanci imaju izraženu mušku energiju bilo kog da su pola, dok Djevice obilježava ženska energija.

Riba i Blizanac

Kombinacija Riba i Blizanci često počinje nekom vrstom ludačke privlačnosti koja brzo izbledi kada shvate da nisu na istoj talasnoj dužini. Blizanci osjećaju potrebu za slobodom u životu i ako iko pokuša da ih zaustavi i ograniči upadaju u zamku dosade. Riba, s druge strane, voli stabilnost i posvećenost i najčešće traži bajkovitu romansu za cio život. Oni prosto ne vide istim očima srećan život. Ovo dvoje mogu čak teško u da se prepoznaju u strasti jer im je pristup potpuno različit. Blizancima Riba prosto može da bude potpuno nezanimljiva u krevetu jer Riba često traži jednog životnog partnera dok su Blizanci potpuno otvoreni po tom pitanju.

Ovan i Rak

Ljubavni spoj Ovna i Raka nije baš najsrećniji. Iako ovo dvoje nisu u potpunosti različiti, njihova veza se završava katastrofom. Ovan je često onaj ko je hladan, dok je Rak osjetljiv. Ovan je definitivno pogrešan partner u ovoj kombinaciji. Ovnovima nedostaje otvorenost u emocijama što Raku, koji je u konstantnoj potrazi za potvrdom ljubavi i privrženošću svog partnera, teško pada. Ipak, ne treba da zavara čvrsta maska Ovna jer Ovan to čini zato što se plaši da ne postane suviše emotivan i ranjiv dok Rak nema problem sa izražavanjem emocija. Možda uz nekoliko pokušaja Rak može da uspije da probije čvrstu masku Ovna. Ipak, ni jedna veza ne bi trebalo da traži baš toliko mokutrpnog pola pa su ovo dvoje najčešće i prije početka osuđeni na propast.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI