back to top

Izbio haos na Rastinom koncertu u Zagrebu: Reagovala i policija (VIDEO)

Nastup Stefana Đurića Raste, jednog od vodećih regionalnih pop-folk repera, u klubu The Best na zagrebačkom Jarunu u petak uveče izazvao je gnjev velike grupe posjetilaca, od kojih su mnogi bili maloljetnici, ali i njihovi roditelji, nakon što je pred ulazom ostalo više od stotinu ljudi.

Zbog situacije, o čemu svjedoče dramatične fotografije gužve i haosa na ulazu, te noći je morala da reaguje i policija, a roditelji djece koja su bila prisutna kažu da se u jednom trenutku pojavila i interventna jedinica. Međutim, nije bilo većih incidenata.

Šta se zapravo dogodilo?

Srpski izvođač koji u Hrvatskoj promoviše svoj film ‘3211’ izazvao je veliko interesovanje publike i rasprodao koncert u Bestu, ali je mnoge dočekalo neprijatno iznenađenje na ulazu u klub.

Organizator „Art mjuzik Adria” zabranio je ulaz mlađima od 16 godina, a pošto je veliki dio publike bio mlađi od propisanog uzrasta, morali su satima da čekaju u velikom redu. Tvrde da djecu i roditelje niko nije obavijestio o pravilima.

Takođe, kako se navodi u objavi na Fejsbuku, neka djeca od 12 i 15 godina nisu uspjela da uđu u klub, uprkos dvosatnom čekanju i činjenici da su bila u pratnji roditelja.

Vatru na društvenim mrežama dodatno je podgrijala rasprava o tome kada djeca zapravo smiju da idu na koncert i da li roditelji smiju da ih prate. Koliko je gužva u klubu bila, otkrivaju snimci iz kluba objavljeni na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI