back to top

Jelena Karleuša uputila emotivne riječi Dragani Mirković

Nakon prvog spektakularnog koncerta u Beogradu, na kojem se sjatilo pola estrade, Dragani Mirković se obratila i Jelena Karleuša.

Emotivnim postom, njena koleginica i višegodišnja prijateljica Jelena Karleuša čestitala je Dragani jubilej i tim postom izazvala lavinu emotivnih komentara na društvenim mrežama.

– Dragana Mirković, legendarni pjevač i umjetnik koji 40 godina vlada jugoistočnom Evropom, žena kojoj su sva vrata otvorena, koja miri narode Balkana, briše granice i jedinjuje u pjesmama, humanista koji je dao milione za pomoć ljudima u nevolji bez obzira na vjeru i nacionalnost, prava SRPSKA MAJKA koja je proslavila Srbiju onako kako je to malo ko uspio u srpskoj muzici! Nježna i emotivna duša koja se u životu napatila, borila protiv nepravde i zla onih kojima je ljubav naroda prema njoj smetala i koja je pomogla meni kao djetetu da stanem na noge.

Ona je žena sa kojom se ja ne vidjam svaki dan, naprotiv, vidjamo se veoma rijetko, ali je sjela na prvi avion i došla da bude uz mene kad mi je umla majka, kad sam se od muke i problema ošišala do glave, branila kad su me napadali, voljela kad su me mrzili, razumjela kad drugi nisu mogli, hvalila kad niko nije i vidjela iza moje maske… Njeno ime će zauvijek sijati u našim tmurnim vremenima jer je ispisano zlatnim slovima! Čestitam na još jednom velikom uspjehu, na prvih 40 godina karijere i da nam zauvijek budeš okružena milionima fanova koji prepoznaju andjela u tebi! Zagrli svoju djecu i slavi jer si uspjela ono najteže a to je da ostaneš čistog srca – napisala je Karleuša.

Dragana se nadovezala na ovaj komentar uz riječi da je opet Karleuša uspjela da je dirne duboko u srce i da je po ko zna koji put dokazano ono što je Dragana uvijek pričala o Karleuši.

„Opet si uspjela da me dirnes dubolu u srce i dokazes da sam u pravu za sve sto kazem o tebi. Ti si moja duša“, napisala joj je Dragana.

BONUS VIDEO

 


aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI