back to top

PONOSNI TATA Ljuba Perućica priznao da je ronio suze zbog rođenja sina

„Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući“, otkrio je Ljuba Perućica koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.

On je bio jedan od roditelja koji su željeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

„Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno, ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao“, ispričao je Ljuba.

Pjevač je uspio da bude prisutan tokom cijelog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekovječi svojom kamerom.

„Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle pet minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim“, rekao je Ljuba, prenosi Informer.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI