back to top

KAKVI SU HOROSKOPSKI ZNACI KAD SE ZALJUBE? Rakovi puštaju suze radosnice, a Ribe su ljubomorne bez razloga

Ovnovi jako vole trčati za drugima pa ih privlače ljudi koji glume nedostižne. Kada se ovan zaljubi, to je kao raketa koja je upravo lansirana u svemir. Puni su strasti i energije, spremni da osvoje svijet za osobu koju vole. Njihov stil udvaranja je prilično direktan, pa budite spremni da budete iskreni bez zadržavanja. Jedina stvar na koju treba da pazite je da im ne smetate kada krenu ka svojim ciljevima.

Bik (20. april – 20. maj)

S obzirom na njihovu zemaljsku prirodu, bikovi uvijek nastoje ići polako kada je ljubav u pitanju pa rijetko kad žure. Kada se bik zaljubi, svijet oko njih postaje ružičast i sladak. Oni su strpljivi i vjerni partneri koji će uložiti mnogo truda u vezu. Bikovi su poznati po svojoj izdržljivosti, pa su spremni da ostanu uz vas kroz sve životne izazove. Samo se pobrinite da imate dovoljno čokolade i sira da njihova romantična strana bude zadovoljna.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci su itekako nepredvidivi, ali kada im se neko stvarno sviđa, njihove namjere ne mogu biti jasnije. Zaljubljivanje blizanaca je poput vožnje u zabavnom parku. Oni su duhoviti, šarmantni i puni priča koje će vas zainteresovati. Međutim, čuvajte se njihove dvostruke prirode jer blizanci mogu biti promjenljivi kao i vrijeme. Ali ako uspijete da pratite njihov ritam, uživaćete u beskrajnim avanturama i smijehu.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi su jedan od emocionalno najdostupnijih znakova i itekako brinu za osjećaje svoje simpatije. Rakovi su emocionalni kraljevi i kraljice horoskopa. Kada se zaljube, cijeli svijet postaje romantični film. Oni su nježni, brižni i uvijek će brinuti o vama. Rakovi su majstori u stvaranju prijatne atmosfere, bilo da je u pitanju piknik u parku ili romantična večera kod kuće. Samo ne zaboravite da ponesete maramice, jer će mnogi rakovi sigurno pustiti suze radosnice.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Kad im se neko sviđa, lavovi nemaju problema s tim da toj osobi daju komplimente i daju sve od sebe kako bi se njihova simpatija osjećala posebno. Kada se lav zaljubi, svijet postaje pozornica na kojoj će zasijati. Oni su hrabri, harizmatični i vole da budu u centru pažnje. Lavovi vole kombinaciju luksuza i romantike, pa maštaju o tome da partnera odvedu na ekskluzivnu večeru ili putovanje privatnim avionom. Samo pazite da ne pokušavate da preuzmete njihovu ulogu centra pažnje, jer će Lavovi uvijek biti u centru pažnje.

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Djevice se ne zaljubljuju lako i brzo, ali kada se to dogodi, napraviće sve za tu osobu. Zaljubiti se u Djevicu je kao otvaranje kovčega sa blagom. Oni su praktični, analitični i uvijek spremni da urade sve da vam udovolje. Djevice su majstori u uočavanju detalja i brižni o potrebama svog partnera. Njihov osećaj za organizaciju će obezbediti da imate dobro isplaniran i harmoničan odnos. Samo pazite da ne postanete nezgodni oko njih jer znaju da primete bilo kakvu nepravilnost.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su koketne po prirodi, a često flertaju i s ljudima s kojima ni ne vide budućnost. Zaljubiti se u vagu je kao ulazak u magičnu bajku. Oni su šarmantni, elegantni i uvijek teže ravnoteži i harmoniji u vezi. Vage su majstori kompromisa i uvijek će tražiti način da se oboje osjećate voljeno. Romantične večere, šetnje pod zvijezdama i ukusni pokloni samo su neki od načina na koje će vam Vaga pokazati svoju ljubav. Samo zapamtite da s vremena na vrijeme donosite odluke, jer će vage ponekad biti previše neodlučne.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Kao oprezni vodeni znak, škorpije nisu spontani i ne vole rizik, pogotovo kada je u pitanju ljubav, pa često igraju na sigurno. Kada se škorpija zaljubi, dobićete dozu strasti i misterije. Oni su intenzivni, strastveni i potpuno posvećeni svojoj ljubavi. Škorpije su sklone dubokim emocionalnim vezama, gdje će vas istražiti do srži. Romantične večere uz svijeće, duboki razgovori i senzualni trenuci dio su njihovog repertoara. Samo budite oprezni, jer škorpija može da vas potpuno obuzme svojom strašću.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Kao horoskopski znak koji traži avanturu, strijelac uživa u slobodi, pa ga privlače slični ljudi.Zaljubljivanje u strijelca je kao beskrajno putovanje. Oni su avanturisti, optimisti i uvijek žele da istražuju nove horizonte sa vama. strijelci su veseli, duhoviti i spremni da podijele svoju strast prema životu sa vama. Romantični izleti u prirodu, spontani izleti ili zajednička istraživanja egzotičnih mjesta samo su neki od načina na koje će strijelac pokazati svoju ljubav. Samo pazite da ne zanemarite njihovu potrebu za slobodom i neograničenim prostorom.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Pod vladavinom Saturna, planeta discipline, jarčevi se odlučuju za tradicionalniji pristup kada su u pitanju veze. Zaljubiti se u jarca je kao ulazak u svijet ozbiljnosti sa dozom romantike. Posvećeni su, ambiciozni i vole da grade osnovu za stabilnu vezu. Jarčevi su lojalni partneri koji će vas podržati u postizanju vaših ciljeva. Romantične večere kod kuće, planiranje budućnosti i iznenađujući gestovi nježnosti samo su neki od načina na koje će Jarac izraziti svoju ljubav. Samo budite spremni za ponekad ozbiljan pristup i zapamtite da uživate u trenucima lakoće.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Drugima je jako teško razaznati kako se vodolija ponaša kada je zaljubljena. Želiće da provede puno vremena raspravljajući s partnerom o svemu i svačemu. Zaljubiti se u vodoliju je kao zaroniti u svijet nekonvencionalnosti. Oni su originalni, nezavisni i imaju jedinstven pristup ljubavi. Vodolije su spremne da istražuju nove ideje i otvorene su za eksperimentisanje u vezi. Romantične šetnje pod zvijezdama, nekonvencionalni pokloni i duboki razgovori o svijetu samo su neki od načina na koje će vodolije izraziti svoju ljubav. Samo pazi da ne budeš previše tradicionalan, jer vodolije teže slobodi i originalnosti.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga. Zaljubiti se u ribu je kao zaroniti u okean emocija. Oni su saosjećajni, nježni i vole da stvore duboku emocionalnu vezu. Ribe su romantične duše koje će se brinuti o vama na najnježnije načine. Romantične šetnje plažom, umjetnički izrazi ljubavi i duboke emotivne veze samo su neki od načina na koje će Ribe pokazati svoju ljubav. Samo pazite da se ne izgubite u njihovom svijetu snova, jer ponekad mogu biti previše sanjive.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI