back to top

“NISAM JA ANIMIR DAMA” Mini Kostić na svadbi prišao nepristojni gost, ona mu odbrusila

Tokom svojih višedecenijskih karijera, Mina Kostić i Acko Nezirović prošli su kroz razne situacije na veseljima, a nedavno je za Grand pjevač otkrio kako je njegova koleginica umjela burno da reaguje na ponašanje gostiju.

Iako se estradni umjetnici trude da publiku maksimalno zabave, postoje granice koje se moraju poštovati.

„Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedna je krenuo Minu da zagrli, ona kaže: „Stop, ne može da me grli niko“, mala žena, ali veliki temperament“, prisjetio se pjevač, a ona se nadovezala kako se ne sjeća tog konkretnog momenta, ali da ima stav kada su prilasci u pitanju.

„Od samog početka kada sam pevala niko nije smeo da mi priđe i gurne novac. Ja nisam animir dama, ljudi ja pevam, niko te ne tera da mi daš novac, ali budi pristojan. Svoj posao jako volim i radim pošteno. Pre sam se nervirala, ali dosta sam radila na tome kada sam zavolela sebe i duhovno se obogatila to je osetno. Ne očekujem ništa ni od koga“, objasnila je Mina.

U jednom intervjuu za otkrila je i kako se dogodila ljubav sa Nikolom.

„Nikola mi je vratio osmeh na lice. U jednom trenutku sam odlučila da ne želim da imam nikoga i baš kada sam digla ruke jer nisam više znala gde grešim, pojavio se on i to u šumi. Da sam ga tražila takvog, ne bih ga našla zaista. Nikada ni sa kim nisam bila iz interesa, uvek sam ja bila ta koja je davala. Muškarci koje sam birala su bili striji od mene, a Nikola je mlađi i bolji“, rekla je pjevačica.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI