back to top

Od 15. decembra desiće se nevjerovatne stvari ovim horoskopskim znakovima

Horoskop od 15. decembra ovim znakovima donijeće važne životne promjene.

OVAN

Iako ste dobri u tome da se stvari dogode, niste uvijek fokusirani koliko biste morali da biste ostali dosledni. Lako budete ometeni, prebacujući fokus sa jednog sna na drugi. Ta promena fokusa je ono što vas sprječava da postignete svoje ciljeve. 15. decembra počinje vaša era manifestacije tako što ćete svoju pažnju usmjeriti na samo jedan ili dva ostvariva cilja. Fokusirajući svoju moć, mnogo je veća verovatnoća da ćete manifestovati život o kome ste sanjali.

BIK

Iako imate snove o boljem ili ispunjenijem životu, teško vam je da zaista napravite korake ka tom snu. Na kraju krajeva, šta ako se ispostavi da vam se ne sviđa vaš novi život? Ili ćete možda propasti pre nego što stignete tamo? Ti strahovi vas drže čvrsto zaključanim u vašoj zoni udobnosti, ali to ne mora biti tako. 15. decembra dajte obećanje da ćete učiniti sve što je potrebno da ostvarite svoje snove. Naravno, to bi moglo značiti da vam bude malo neprijatno, ali vi ste osoba koji to u potpunosti može da podnese.

JARAC

Možda ćete biti iznenađeni kada vidite sebe na ovoj listi. Na kraju krajeva, nije vam potrebna era manifestacije da biste sebi napravili život kakav želite. Vi ste jedan od najsrećnijih i najvrijednijih znaka zodijaka. Ali zar se ne umorite od preteranog rada? Iako ovakva era znači više raditi za neke znakove, za vas znači upravo suprotno. 15. decembra počinje vaša era manifestacije tako što ćete sebi dozvoliti da se malo opustite i verujete procesu. Ako vjerujete da ćete stići tamo gdje treba da idete, dozvolićete životu da vas vodi tamo, umjesto da uvijek morate da budete na sjedištu vozača.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI