back to top

ONI ĆE UPOZNATI SRODNE DUŠE! Tri znaka horoskopa očekuje ljubavna sreća u 2023. godini

Vodolija

Od 15. februara do 12. marta 2023. Venera će proći kroz vašu drugu kuću. Zahvaljujući tome, oni koji su u vezama i brakovima će drastični popraviti odnose, sve nesuglasice će sa lakoćom rješavati, a ljubav će bukvalno cvjetati.

U ovom periodu će Škorpije biti posebno slatkorječive, zbog čega će biti u stanju da impresioniraju bilo koga ko im zapadne za oko.

Škorpija u ovom periodu pronalazi svoju srodnu dušu. Pošto će Venera biti u znaku Škorpije, predstavnici povog znaka Zodijaka će oformiti jaku vezu sa osobom od koje ćete u budućnosti dobijati i novčanu pomoć.

Od 12. marta do 6. aprila 2023. Venera će proći kroz vašu treću kuću, a tokom ovog perioda više ćete privlačiti suprotni pol, tako da će sve prštati od avanura, romanse, ali i sudbonosnih susreta.

Bik

Za Bika, u prvoj polovini 2023. godine može doći do promena u ljubavnom životu. Neki od njih mogu da odluče da promene izgled kako bi bili zavodljiviji ili pronašli novog partnera.

Dobre vesti kreću od drugog dela godine kada se predviđa nova ljubav. Ili ćete se zauvek odvojiti od prošlosti, ili ćete oživeti dugoročnu vezu koju već imate. Slobodno ćete početi ispočetka.

Ako ste slobodni, nada da ćete nekoga pronaći raste krajem 2023. godine, kada ćete upoznati nekog posebnog na zabavi koju organizuju vaši rođaci. Možda ćete započeti izvanrednu vezu!

Devica

Godišnji horoskop kaže da one Device koje su stabilnim vezama bi mogle da naprave veliki korak u 2023. i uđu u bračne vode. Slobodni imaju sličnu šansu da upoznaju osobu sa kojom će započeti zajednički život.

Ovo je trenutak koji su mnogi od vas čekali i sada vam Univerzum, u obliku Jupitera koji se nalazi u kući veza, pruža ovu priliku.

Ali, pazite! Ne žurite, nemojte da pravite „gluposti“ i ne pokušavajte da se ponašate drugačije zbog svog voljenog. Jednog dana će istina i vaša prava priroda izaći na videlo, i veza će vam se urušiti.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI