back to top

“OPROSTILA JE DA BI SAČUVALA PORODICU” Boban Rajović progovorio otvoreno o prevari

Pjevač Boban Rajović godina je u skladnom braku sa suprugom sa kojom ima troje djece. Međutim, jednom prilikom je izjavio da svoju ženu voli najviše, ali da je u životu imao problema u braku zbog posla kojim se bavi.

– Nikad nisam prevario ženu, a jesam govorio da sam bio izložen velikim iskušenjima. Ja sam od onih koji žive po poslovici: „Skupljam apetit okolo, a jedem kod kuće“ – rekao je Rajović svojevremeno, a zatim objasnio sa kakvim se preprekama susretao tokom karijere.

– Glupo bi bilo da kažem da nisam pogledao drugu ženu, a radim posao koji radim! Ranije je bilo drugačije, sad sam zreliji. Sad da se vratim u taj period kad sam bio mlad i lud, sve bih uradio isto jer se ne stidim ničega. Nikad nisam obrukao suprugu, da me neko vidi da šetam s drugom ili da me je neko uhvatio s drugom, smatram da sam tu čist. Imam sreću i da imam razumnu djecu, širokih su shvatanja, znaju šta moj posao nosi, imamo drugarski odnos. Bilo je naslova i priča kad su me ćerke kritikovale za neke stvari koje su bile u medijima. Poštujem i cijenim njihove kritike, znam da budem djetinjast, istrpim kritiku kad zaslužujem da budem iskritikovan, ako je otišlo daleko, molim za oprost, bude mi oprošteno, nadoknadim sa ozbiljnom dozom ljubavi i davanja u svakom segmentu njima i poštovan sam otac i roditelj– tvrdi pjevač.

Folker je naglasio da je njegova žena temelj porodice i da je, kao takva, i sačuvala njihov brak.

– Za suprugu je bilo jako bolno, volio bih kad bih mogao bar 20, lupio sam, momenata, naslova, sumnji, priča, da izbrišem. Volio bih da se današnje generacije žena počnu proučavati kako su te neke žene odrastale, razmišljale… Moja žena je jedno divno stvorenje, ne samo što mi je oprostila te stvari o kojima se pričalo, ako hoćeš da sačuvaš brak i imaš porodicu, moraš 1.000 puta da zažmuriš, a današnje generacije razmišljaju – ja to nikad ne bih uradila, OK, ti ne bi, ali, zauzvrat, ja imam ženu koja je mnogo poštovana i cijenjena – zaključuje Rajović.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI