back to top

Policija potvrdila da je Sejo Kalač priveden na saslušanje, nakon što je pjevač sve negirao

Sonja je tada istakla da je prijavila pjevača za prijetnje smrću, nakon čega je on priveden. S druge strane, pjevač je demantovao ove navode i rekao da ona sve to izmišlja.

Za medije se oglasila Policijska uprava u Zagrebu, koja je potvrdila navode o privođenju Seja Kalača.

– Obavještavamo vas da su policijski službenici Šeste policijske stanice Novi Zagreb u nedelju, 12. novembra 2023. godine dovršili kriminalističko istraživanje za prijetnje 59-godišnjeg S.K. na štetu 57-godišnjakinje S.J. – stoji u odgovoru PUZ (prim.aut Policijska uprava zagrebačka), kao i potvrda da je Sejo Kalač ipak priveden na saslušanje, nakon čega je podignuta krivična prijava.

– Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predat pritvorskom inspektoru, dok je prijava podnijeta Opštinskom državnom tužilaštvu u Novom Zagrebu – navodi se u odgovoru Policijske uprave.

Podsjetimo, vlasnica kafane u kojoj je često boravio pjevač optužila ga je da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega i da joj je prijetio smrću.

– To nije tačno, ta žena sve izmišlja. Zakačila se žena za mene, hoće da se eksponira, da bude popularna preko mog imena. Ona me uopšte ne interesuje, samo neka me ostavi na miru – istakao je Sejo.

Pjevač je dodao da je kuća koju Sonja pominje je otkupila od njega zbog dugova, pjevač negira da ju je uopšte sam i prodao, piše Grand.

– Otela je tu moju kuću i ne pušta me. Želim da je se klonim, da me ostavi na miru. Moja bivša žena je prodala tu kuću, ja sam joj potpisao punomoć, ona je to prodala mimo mog znanja – rekao je Kalač i dodao da nikada nikome nije prijetio.- Kakva prijetnja, kakvi bakrači, pusti to. Ja sam samo bio tu ispred kuće i otišao. Nikome nisam prijetio – istakao je Sejo.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI