back to top

Ovih 5 znakova posebno će osjetiti energiju Mladog mjeseca u Lavu na emotivnom planu

Lav

Mladi Mesec će jako uticati na vaš znak, pogotovo ako ste rođeni između 14. i 18. avgusta. To znači da se događaj odvija blizu vašeg Sunca u natalnoj karti.

Mlad Mesec vam može doneti neku vrstu strastvene veze, poput bljeska. Ne očekujte ništa ozbiljno od ovih veza, ali one su svakako karmičke i možda su vam date da poradite na samopouzdanju.

Verovatno ćete upoznati važnu osobu u sledeće dve nedelje nakon mladog Meseca – posmatrajte one koji se pojavljuju u vašem životu. To bi mogle biti i vaše stare ljubavne priče.

Vodolija

Mladi Mesec se pojavljuje u vašem partnerskom sektoru, u dodiru s vašim vladarom Uranom. To znači da se vašem objektu ljubavi mogu dogoditi neobične stvari.

Na primer, može se pojaviti u nekom čudnom svetlu ili će se uopšteno stvoriti neka vrsta neadekvatne priče o njegovoj profesiji, karijeri ili imidžu.

Takođe, vaši šefovi mogu imati ideju da preinače vaš ugovor o radu, pa je bolje da odmah razgovarate o finansijskim aspektima – oni mogu biti mutni.

Sve u svemu, mladi Mesec će vas dotaći preko vašeg ljubavnog partnera ili klijenata, kolega ili pretplatnika, a vi ćete posmatrati ne baš normalne odluke s njihove strane.

Na primer, partner može odlučiti da proda kuću ili izvede nesvakidašnje promene.

Vaga

Mladi Mesec se javlja u vašem sektoru prijatelja i zajednice, što znači da biste se 16. avgusta mogli naći na nekom događaju gde ćete nekoga posebnog upoznati. Moguća je čak afera ili romansa s nekim od vaših kolega.

Generalno, s mladim Mesecom počinje novi ciklus vašeg ulaska u neku interesnu ekipu. To može biti maraton, trening, nekakav čet ili nešto vezano za društvene mreže.

Možda postoje neki interesi u ovoj zajednici – tarot, numerologija, astrologija, rešenje snova, travarstvo ili neobično kuvanje.

Inače, za kreativne ljude ovo je izvrstan mlad Mesec – možete se na zanimljiv način promovisati na društvenim mrežama.

Bik

Mladi Mesec se pojavljuje u vašem stambenom sektoru, ali može biti povezan i s temom ljubavi. Na primer, odlučite započeti život s osobom koju volite ili unajmite stan bliže njenoj kući.

Takođe postoji mogućnost da vam zbog uticaja energije mladog Meseca padne na pamet neka ne baš adekvatna ideja o nekretninama – možete se odlučiti na novčano ulaganje u stan koji ćete uskoro prodati – ta se ulaganja neće isplatiti.

Što se ljubavi tiče, možete upoznati nekoga ko vam je blizu ili biste čak mogli upoznati nekoga preko svojih roditelja.

Rak

Mladi Mesec događa se u vašem finansijskom sektoru, što znači da biste mogli biti upleteni u neku neobičnu situaciju zarade. Na primer, vaša zarada može biti povezana s temom nečeg čarobnog, ali u isto vreme nema sasvim odgovarajući podtekst.

Takođe vam može biti ponuđeno da uložite u neku vrstu digitalnog projekta koji se odnosi na lepotu, magiju ili finansije. Ako ulažete novac, budite oprezni – možda vam se neće vratiti.

Venera vlada stambenim sektorom u vašoj karti, tako da postoji mogućnost ulaganja u kuću, ali na kraju u oktobru možete zažaliti.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI