back to top

OVO SU TRI NAJSRETNIJA DATUMA U FEBRUARU

Februar je vrijeme kada je zima u završnoj fazi. Moguće je da će u ovom mjesecu već polako početi sve da miriše na proljeće.

Astrolozi ističu da će u februaru biti 3 posebno pozitivna dana, odnosno dana moći. Trenutno dolazi najpovoljnije doba godine, tako da svaki dan možete sresti nove prilike na putu. Tražite ih u svim događajima koji vam se sada dešavaju.

2. februar – datum ogledala

Ovog dana imamo niz 02-02 koji predstavlja datum ogledala, jer nam pomaže da otvorimo oči za ono što se dešava i shvatimo značenje događaja koji su se odigrali u bliskoj prošlosti. Ovo je dan kada ljudi treba da razmišljaju detaljnije, kao i da se ponašaju u skladu sa planovima. Broj 2 pojačaće snagu volje, datće vam energiju, motivaciju i želju da preuzmemo liderske kvalitete.

5. februar – Kvadrat Venere i Marsa

Ovo je povoljan aspekt koji može imati značajan uticaj. Ovo će biti dan snage, povoljan za bavljenje poslovima, ali i za posvećivanju ljubavi. Ako želite, možete da se opustite i odmorite. Možete ostati kod kuće, opustiti se ili otići sa prijateljima ili nekom značajnom osobom na zanimljivo mjesto.

11. februar – Merkur ulazi u Vodoliju

Treći dan moći je dan kada Merkur ulazi u Vodoliju. U Vodoliji se ova planeta osjeća veoma dobro. To znači da će se 11. februara u svakom od nas probuditi želja za znanjem, naukom i novim vještinama. Slušajte svoju intuiciju ovog dana i nemojte se plašiti da radite ono što vam je potrebno. Od 11. februara dolazi period kada će svaka osoba postati bolja. Čak i ove subote možete bezbjedno da promijenite situaciju – sredite dom, kupite novi namkeštaj, idite na putovanja.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI