back to top

Pjevačica dobila pojačanje: Šakira objavila pjesmu sa sinovima (VIDEO)

Pop zvijezda Šakira juče je objavila novu pjesmu pod nazivom “Acrostico”, a u spotu se pojavljuju i njeni sinovi Milan i Sasha.

Tom prilikom iznenadila je svoje fanove najprije emotivnom pjesmom, ali i odlukom da njeni sinovi učestvuju u pjesmi i spotu, pokazavši tako da njeni sinovi dijele ljubav prema muzici.

Pjesma je posvećena upravo njima s nizom isječaka koji uključuju stare fotografije iz njihovog djetinjstva, a dječaci su odlučili zajedno svirati i pjevati s majkom. Spot prikazuje i neotvorene kutije koje simbolizuju njeno novi početak i preseljenje u Majami.

“Milan je ove godine napisao pjesme koje su me natjerale da plačem od radosti, a Sasha je sate posvetio klaviru, otkrivajući svoj glas. Obojica su bili uz mene u studiju i nakon što su preslušali ovu pjesmu posvećenu njima tražili su da budu dio toga”, objasnila je Šakira nedavno.

Podsjećamo, Šakira je nedavno zajedno sa svojim sinovima Milanom (10) i Sashom (8) preselila u Miami, nakon što su ona i njen bivši partner Đerar Pike raskinuli.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI