back to top

PO ASTROLOGIJI ONE SU “LISICE” Ovo je 5 najmudrijih žena Zodijaka

To je prije svega unutrašnje spokojstvo, koje ne zasjenjuje razum. Ovo su horoskopski znakovi kojima će mudrost doći s godinama.

Jarac
Ozbiljnost, smirenost i razboritost karakterne su osobine i vrline koje žene rođene u znaku Jarca čine najmudrijim predstavnicama ljepšeg pola. One su suzdržane, uvijek postupaju savjesno i znaju da donose prave odluke. Svoje karijere i veze žene Jarci nikada ne grade na prečac. One smireno prihvataju darove sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele.

Vodolija
Žena Vodolija nije samo fascinantna, već posjeduje i prirodnu mudrost. Predstavnice ovog horoskopskog znaka imaju svoje gledište, ali ga nikada ne nameću drugima. Ne smatraju da su uvijek u pravu. Vodolije se ne prepiru oko sitnica. Nikada ne pokušavaju da promijene svog partnera. Sve u životu prihvataju onako kako jeste.

Djevica
Djevice znaju da prihvate život potpuno racionalno. Žene rođene u ovom znaku su vrlo razumne i strpljive. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatračice. Zahvaljujući tome, one mnogo toga vide i shvataju. Žena Djevica sazdana je od mudrosti i smirenosti. Ona zna da kontroliše svoje emocije i usprkos svojoj unutrašnjoj snazi djeluje vrlo nježno i ženstveno.

Bik
Ako vam stvarno zatreba mudar savjet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podijeliti s drugima. Žene Bikovi posjeduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju okolini. Žena Bik može postati muza svom muškarcu jer će uvijek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu.

Ovan
Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima. Žena Ovan takođe želi da upozna svijet i zato voli da čita knjige i obično ima hobije, prenosi Naj portal.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI