back to top

NIJE POHVALNO ONO ŠTO SAM RADILA SA MLAĐOM KĆERKOM Nataša Bekvalac priznala: Rekli su mi da je takvo dijete zapušteno

Iako važi za jednu od najpoželjnijih žena u regionu, pop zviezda Nataša Bekvalac već dugi niz godina nema emotivnog partnera. Uživa uz svoje kćerke, roditelje, sestre i prijatelje, ali je sada priznala da se nakon pet godina, koliko je prošlo otkako se treći put razvela, pojavio neko ko je privukao njenu pažnju.

„Imam simpatiju, ali on to ne zna, a ne bih volela da preko medija sazna da mi je simpatija. Sa naših je prostora, volim ja naše. Nemam strah da priznam emocije, ali je ovo na nivou neke tinejdžerske simpatije“, iskrena je bila Nataša za „Kurir“.

Pevačica je ponosna majka dve kćerke – stariju Hanu (16) dobila je sa prvim mužem Danilom Ikodinovićem, a mlađu Katju (5) sa trećim suprugom Lukom Lazukićem.

Nataša se sada osvrnula na odgajanje nasljednica, te istakla da smatra da je sa mlađom kćerkom mnogo griješila.

„Jedan veliki stručnjak kada je roditeljstvo u pitanju mi je rekao da je prezaštićeno dete zapušteno, a bila je u pitanju Katja. Nju sam jako štitila, do te mere da do treće godine nije pala. To nije uopšte pohvalno. Shvatila sam da sam uvek govorila: ‘Nemoj, mama će!’ Došli smo u situaciju da sam se pitala: ‘Šta ja pravim od deteta, hoće li biti sposobno ili ne?’ U roditeljstvu nemaš priručnik za dete i svako je priča za sebe i počela sam da popuštam deci“, rekla je pevačica i dodala da starijoj kćerki ne proverava telefon.

„Hani ne proveravam telefon, ali joj znam šifru“, priznala je.

Pjevačica je nedavno rekla i da su sestre Dragana i Kristina njena najveća podrška i životni oslonac.

„Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku (smeh)“, rekla je tada Nataša.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI