back to top

PORADI NA TOME! Evo kako je Lepa Brena potkačila Radu Manojlović

Davne 2003. godine Rada Manojlović prijavila se za „Zvezde Granda“, ali bezuspješno, a samo četiri godine kasnije stigla je do samog finala. Tokom njene borbe za titulu zvijezde upoznala je mnoge estradne zvijezde i često bila na meti njihovih komentara, a savjete Lepe Brene i danas pamti.

– Rado da li je bilo naporno i da pjevaš i da igraš? – pitala je Brena Radu tokom takmičenja.

– Naravno da jeste, to se valjda i vidi – odgovorila je Manojlovićeva nakon čega je Lepa Brena zamjerila jednu stvar, naravno sa ciljem da Rada jednog dana bude velika zvijezda.

– Moraćeš malo više da poradiš na kondiciji ako želiš da održiš svoj solistički koncert. Ali ja mislim da si ti ipak večeras, zaista, bila odlična. Mada bih voljela više da čujem šta kažu ostali članovi žirija – poručila je pjevačica.

Pjevačica Rada Manojlović ne može da prežali hit koji nije snimila, a pripao je njenoj koleginici. Ona je jednom otkrila da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

– Od svih tih pjesama postoje demo snimci koje sam ja otpjevala. Saša Popović je tada još birao pjesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mjesec dana nakon toga – pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Sašu.

– Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promjene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio – otkrila je Rada.

– Rekao je: „Djeco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se miješam. Imate dozvolu da sami birate pjesme“ – objasnila je pjevačica svojevremeno.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI